Η Γεωργία Σιακαβάρα απαντάει, χωρίς φόβο, στο πόσες πλαστικές έχει κάνει…

27.10.2024
Η Γεωργία Σιακαβάρα απαντάει, χωρίς φόβο, στο πόσες πλαστικές έχει κάνει…
Μπράβο της για το πόσο ακομπλεξάριστη είναι

Ότι δεν αρέσει σε έναν άνθρωπο και μπορεί και θέλει να το διορθώσει είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να το κάνει και η αλήθεια είναι πως δεν πέφτει και λόγος σε κανέναν.

Δικό του, το σώμα, το πρόσωπο, whatever, δική του και η απόφαση. Και η Γεωργία Σιακαβάρα, αποφάσισε να απαντήσει σε hate comment που δέχτηκε για τις πλαστικές της. «Γειά σου ρε γεροντομπεμπέκα. Πες μας πόσες πλαστικές έχεις κάνει;» της έγραψαν και αποφάσισε να απαντήσει ευθέως μέσα από ένα βίντεο στο TikTok της.

«Λοιπόν, έχω φτιάξει το στήθος μου, αυξητική, πριν… θα’ ναι και 20 χρόνια τώρα γιατί από τη διατροφή είχε μείνει ένας σκέτος άδειος χώρος να τον πω… Μεγάλη επιτυχία.. Και έχω φτιάξει τη μύτη μου. Φτιάξει; Τέλος πάντων. Έχω κάνει πλαστική στη μύτη, που λες κι εσύ δις.. Γιατί και οι δύο, δεν… Η πρώτη καλά, άστο, το ένα ρουθούνι διαφορετικό από το άλλο, η μία πλευρά άλλα ντ’ άλλων, άστα…

Μετά από χρόνια, χρόνια, παρά το ότι ο άνθρωπος μου είπε έλα να το φτιάξουμε και τα λοιπά δεν το ξανατολμούσα. Μετά από πολλά χρόνια πείστηκε σε ένα meeting με τον εαυτό μου ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, να πάω να τη συμμορφώσω. Συμμορφώθηκε, δεν μπορώ να πω, σίγουρα δεν έγινε αυτό που θα ήθελα εγώ να γίνει.

Το καλό είναι ότι επειδή είχα μεγάλο θέμα με το διάφραγμα, δεν ανέπνεα. Έβαζα το χέρι μου όταν κοιμόμουν για να το κρατάω ανοιχτό κι όταν ξαναέκανα τη μύτη μου το διάφραγμα είχε ξαναγίνει.. Αυτά από πλαστικές.

Τώρα, παλιότερα έκανα Botox, είχα σταματήσει για 5-6 χρόνια , τώρα το ξανάρχισα πριν δυο μήνες περίπου και για πρώτη φορά τσίμπησα και λίγο τα χείλη μου με υαλουρονικό το οποίο το φοβόμουνα πάρα πολύ γιατί παλιότερα που είχα κάνει στο πρόσωπο ήταν ένα δράμα, ένα πρησμένο μωβ δράμα. Χάλια. Οπότε γενικώς δεν το τολμούσα.
Αυτά προς το παρόν… you never know… Γυναίκες είμαστε, τρώμε και διάφορα μπορεί να μας τη βιδώσει κάπου αλλού…»

@georgiasiakavara Απάντηση στον χρήστη @ekavipapaioanou IG: GEORGIA SIAKAVARA #αισθητικεςεπεμβασεις #πλαστικεςεπεμβασεις #επεμβασεις #πλαστικες #georgiasiakavara #γεωργιασιακαβαρα ♬ πρωτότυπος ήχος - Unstable artist

Τελευταία τροποποίηση στις 27.10.2024 - 11:03