Χαμογέλα και πάλι: Φωτιές άναψαν οι δηλώσεις του Μακαλιά για τον Ant1

26.10.2024
Χαμογέλα και πάλι: Φωτιές άναψαν οι δηλώσεις του Μακαλιά για τον Ant1
Αυτά που είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς έκαναν όλους να διαφωνήσουν στο πλατό

Η κουβέντα του Δημήτρη Μακαλιά για τους ανθρώπους του Ant1 που τον στενοχώρησαν, ότι τους έχει ψηλά για να τους δει να πέφτουν, στην κυριολεξία άναψε φωτιές στο «Χαμογέλα και πάλι» με όλους να έχουν σχεδόν διαφορετική άποψη για το θέμα.

Πιο «ψυχρή», καθαρή επαγγελματίας η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε εξ’ αρχής πως δεν καταλαβαίνει τον τρόπο που τοποθετήθηκε:

«Μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση η διατύπωσή του. Είναι μία ελεύθερη αγορά που το κάθε κανάλι παίρνει τις αποφάσεις του και στήνει τις εκπομπές με τα πρόσωπα και το περιεχόμενο που θέλει. Να πούμε δηλαδή στα στελέχη γιατί δεν θέλετε τον ένα και τον άλλο;», σχολίασε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε:

«Γιατί το παίρνει τόσο προσωπικά με τόσο ακραίες τοποθετήσεις; Δεν είναι προσωπικό. Αν το κανάλι αποφασίσει ότι δεν του κάνεις δεν του κάνεις. Εγώ για τα συναισθήματά του δεν μπορώ να μιλήσω. Καθένας νιώθει ό,τι νιώθει. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά μπορείς να τα ξεκαθαρίσεις από την αρχή. Όταν βλέπεις ότι καθυστερεί μία ιστορία, μπορείς να πας και να πεις: συγνώμη, παιδιά, αλλά αν δεν με δεσμεύσετε αυτή τη στιγμή, εγώ θα προχωρήσω να κλείσω άλλες δουλειές. Αν εσύ δεν κλείσεις άλλες δουλειές, είναι δική σου η ευθύνη. Συγνώμη.

Στο δικό μου μυαλό είναι πολύ τετραγωνισμένα αυτά τα πράγματα, εγώ έτσι τα αντιμετωπίζω ως επαγγελματίας. Στις προσωπικές σχέσεις το βλέπω λίγο πιο κρύο-ζεστό, θα τα χειριστείς αλλιώς. Όταν ήμασταν στον Alpha με το «Μες στην καλή χαρά» και είχαν έρθει οι Γερμανοί (σ.σ στη διοίκηση του σταθμού), έφτασε ο Αύγουστος και δεν μας έλεγαν ποια από τις δύο εκπομπές θα κοβόταν, η δική μας ή το «Κους-Κους». Πήγα και μίλησα. Ότι δεν μπορώ να περιμένω. Έχω ή δεν έχω συμβόλαιο; Αν δεν πάρεις απάντηση εκεί παίρνεις κι ένα ρίσκο και είναι δικό σου το ρίσκο»

Τελευταία τροποποίηση στις 26.10.2024 - 13:08