Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Ο Μάρκος τάζει κουμπαριά σε παίκτη!

Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Ο Μάρκος τάζει κουμπαριά σε παίκτη!
Και αν βγει κορίτσι το παιδί να είστε σίγουροι πως θα το βαφτίσει

Ένα διαφορετικό επεισόδιο του αγαπημένου παιχνιδιού Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τηξ δική σου, έρχεται σήμερα στις 15:00 στον ΣΚΑΙ.

Οι δίδυμοι Κώστας και Μπάμπης που ήρθαν από τη Δράμα και μετράνε ήδη δύο νίκες στο παιχνίδι, μπαίνουν στην κουζίνα της Μαμάς για τρίτη φορά και αυτή τη φορά βρίσκονται αντιμέτωποι με δύο φίλες τη Σταυρούλα και την Αναστασία.

Τα αδέρφια ελπίζουν σε μία τρίτη νίκη – ακόμα όμως και αν δεν κερδίσουν τα 1.000 ευρώ του επεισοδίου έχουν ήδη κερδίσει την υπόσχεση του Μάρκου ότι θα γίνουν κουμπάροι!

Ο Μάρκος Σεφερλής πείραξε κάποια στιγμή τον Κώστα την ώρα που μαγείρευε για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη και εκείνος άμεσα απάντησε πως βγει αληθινός ο παρουσιαστής και ηθοποιός είτε βγει κορίτσι, είτε βγει αγόρι το παιδί θα του δώσει το όνομά του, ρώτησε μάλιστα πώς είναι η θηλυκή εκδοχή του Μάρκος με τον Μάρκο Σεφερλή να του λύνει την απορία και άμεσα να του λέει πως αν είναι κορίτσι θα το βαφτίσει ο ίδιος, γιατί βαφτίζει μόνο κορίτσια. Και κάπως έτσι κλείνει η κουμπαριά.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.10.2024 - 14:26