Νίκη Κάρτσωνα: «Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις. Είμαι στα όρια του αντικοινωνικού»

15.10.2024
Νίκη Κάρτσωνα: «Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις. Είμαι στα όρια του αντικοινωνικού»
Μιλάει ανοιχτά για την ηλικία της, δηλώνει αντικοινωνική και απαντάει αν θα αποδεχόταν μια τηλεοπτική πρόταση

Η Νίκη Κάρτσωνα έχει αφήσει χρόνια πίσω της τις εποχές που αλώνιζε στις πασαρέλες και τα τηλεοπτικά πλατό.

Η πρώην εστεμμένη (Μις Φωτογένεια 19995), εξαιρετικά πετυχημένο μοντέλο, μαμά πια ενός έφηβου αγοριού, του Φίλιππου και σύζυγός εδώ και πολλά χρόνια του πρώην μπασκετμπολίστα Νίκου Χατζή δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της μόδας έχοντας δύο καταστήματα με ρούχα στην Αθήνα και την πατρίδα της την Καλαμάτα.

Μιλώντας στην εκπομπή Buongiorno μετά από πολύ καιρό αποχής από τα media η Νίκη ήταν –για όσους την γνωρίζουμε- όπως πάντα ο εαυτός της:

«Είμαι σε δημιουργική φάση. Επαγγελματικά είμαι στα μαγαζιά, εδώ και στην Καλαμάτα και τα απογεύματα είμαι φροντίστρια, φροντίζω τα αγόρια μου. Αλλάζω επάγγελμα, αλλάζω ρόλο»

-Έχετε σκεφτεί τη ζωή εκτός Αθήνας;

«Ναι, ναι, πολύ εύκολα. Χρόνια τώρα την έχω σκεφτεί, αλλά τώρα είμαι πολύ κοντά στο όνειρό μου»

-Γιατί δεν έχετε κάνει το βήμα; Τι σας έχει κρατήσει πίσω;

«Ο Φίλιππος με έχει κρατήσει πίσω. Καθαρά δηλαδή. Όταν το παιδί βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που έχει σταθεροποιηθεί, έχει τους φίλους του εδώ, έχει το σχολείο του, το μπάσκετ του»

-Η τηλεόραση δεν σας λείπει όλα αυτά τα χρόνια;

«Υπάρχουν φάσεις που μου λείπει φυσικά και υπάρχουν και φάσεις που δεν μου λείπει γιατί δεν προλαβαίνω, υπάρχουν και φάσεις που δεν μου λείπει γιατί δεν μου αέρσει αυτό που βλέπω»

-Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε, τέλος η τηλεόραση για μένα και η showbiz;

«Γενικότερα, αυτό το τέλος δεν το έχω πει ποτέ. Απλά αφήνομαι στη ζωή κι αφήνομαι στη ροή και στο ένστικτό μου. Βασική προτεραιότητα έχει ο Φίλιππος και ο Νίκος»

-Αν γίνει το GNTM που ακούγεται ότι θα επιστρέψει και σας κάνουν μια πρόταση, θα τη δεχτείτε;

«Τώρα είναι πολύ υποθετικό όλο αυτό το αν γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που ήδη δουλεύουνε και φαντάζομαι ότι έχουν και πολύ ωραίες δημόσιες σχέσεις γιατί όλα παίζουν ρόλο. Εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, δεν έχω δημόσιες σχέσεις. Απέχω. Είμαι στα όρια του αντικοινωνικού»

-Θα μπορούσατε λοιπόν να είστε κριτής σε ένα reality Μόδας;

«Θα μπορούσα να είμαι μια πολύ ευγενική κριτής και δεν ξέρω αν θα τους αρέσω. Γιατί έχω δει πολύ αγένεια»

-Γκουγκλάροντας το όνομά σας το πρώτο που θα δει είναι Νίκη Κάρτσωνα ηλικία. Γιατί ψάχνουν όλοι να βρουν την ηλικία σας;

«Μα τη λέω, Είμαι 47. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλήθεια; Παλιά ήταν η νευρική ανορεξία τώρα έχει περάσει η ηλικία. Μπράβο μου λοιπόν»

-Σας ενοχλούσε εκείνο το διάστημα αυτό;

Με ενοχλούσε που ενώ έλεγα ότι δεν έχω νευρική ανορεξία, απαντούσα, επέμεναν ότι έχω. Με κουράζει κάποιος να σου απαντάει και να μην τον ακούς τι σου απαντάει»

-Είχατε ποτέ ανασφάλειες;

«Όχι, ποτέ. Ανασφάλειες είχα μόνο επαγγελματικές»

Τελευταία τροποποίηση στις 15.10.2024 - 14:14