Άννα Βίσση: Η μαγική στιγμή που φώτισε όλο το Καλλιμάρμαρο και η αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα

Άννα Βίσση: Η μαγική στιγμή που φώτισε όλο το Καλλιμάρμαρο και η αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα
Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε δύο στιγμές από τη χθεσινή συναυλία της Άννας Βίσση θα ήταν σίγουρα αυτές.

Σίγουρα όχι μόνο αυτές, η βραδιά εξάλλου είχε ατέλειωτα highlights και θα μείνει στην ιστορία για όλα. Ήταν μια πραγματικά μαγική βραδιά με απίθανη ενέργεια και τους περίπου 65.000 ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί να υψώνουν τη φωνή τους μαζί με αυτή της Άννας δημιουργώντας μια τέλεια βραδιά.

Όμως δύο συκεκριμένες στιγμές ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο. Η πρώτη έχει να κάνει με την ενέργεια του κόσμου απέναντι στην Άννα Βίσση. Την ώρα που έπειαζε ήδη η εισαγωγή του τραγουδιού "Για τελευταία φορά" η Άννα πριν ξεκινήσει να τραγουδάει είπε από το μικρόφωνο πως από τα παρασκήνια της είπαν στο ακουστικό να ζητήσει από τον κόσμο να ανάψει τα κινητά. Δευτερόλεπτα μετά το θέαμα που δημιουργήθηκε ήταν πραγματικά ασύλληπτο. Με ένα κατάφωτο Καλλιμάρμαρο να δονείται από τις φωνές όλων και την πάντα απαράμιλλη ερμηνεία της τραγουδίστριας.

Η δεύτερη μεγάλη στιγμή ήταν σίγουρα η αφιέρωση της Άννας Βίσση στον μεγάλο Μίμη Πλέσσα που έφυγε από τη ζωή χθες τα ξημερώματα.

«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος μουσικός και συνθέτης. Ας χαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Μίμη Πλέσσα», είπε η Άννα Βίσση αποχαιρετώντας τον Μίμη Πλέσσα ερμηνεύοντας τη μεγάλη επιτυχία, «Θα πιώ απόψε το φεγγάρι».

Τελευταία τροποποίηση στις 06.10.2024 - 14:50