Μπέττυ Μαγγίρα: Το «πέσιμο» που ανέβασε την ψυχολογία της , η αντίδρασή της και η Ρίτα Σακελλαρίου

14.09.2024
Μπέττυ Μαγγίρα: Το «πέσιμο» που ανέβασε την ψυχολογία της , η αντίδρασή της και η Ρίτα Σακελλαρίου
Ένα απρόσμενο περιστατικό έζησε η Μπέττυ Μαγγίρα κατεβαίνοντας με τη μηχανή της στην Αθήνα

Η Μπέττυ Μαγγίρα οδηγεί και αυτοκίνητο και μηχανή. Όταν όμως χρειάζεται να κατεβεί στο κέντρο για δουλειές και όχι για κάποια επίσημη εμφάνιση που θα πρέπει να είναι καλοντυμένη, βαμμένη και χτενισμένη, προτιμάει να κινείται με τη μηχανή για να κερδίζει χρόνο.

Και αυτό ακριβώς έκανε και χθες που έπρεπε να βρεθεί στο κέντρο για να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες που είχε και φυσικά πήγε με τη μηχανή. Απόλυτα νομοταγής με το κράνος της και όλα τα απαραίτητα εκεί που την είχε πιάσει φανάρι και δίπλα της είχε έναν άντρα με μηχανή μεγάλου κυβισμού ξαφνικά τον άκουσε να της λέει: «Δέχομαι»

Ξαφνιασμένη τον ρώτησε τι εννοεί για να πάρει την απάντηση: «Δέχομαι να σου δώσω το τηλέφωνό μου και να με πάρεις όποτε θέλεις» προφανώς χωρίς να την έχει αναγνωρίσει με το κράνος στο κεφάλι.

«Παντρεμένη με δύο παιδιά» του απάντησε για να ξαφνιαστεί ακόμα περισσότερο όταν εκείνος της είπε: «Δεν με πειράζει». Γελώντας ανταπάντησε ότι πειράζει την ίδια. Το φανάρι άναψε και ο καθένας πήρε τον δρόμο του αλλά η Μπέττυ δεν γινόταν να μην το σχολιάσει με ένα βίντεο στο TikTok της στο οποίο με ανεβασμένη ψυχολογία τραγουδάει Ρίτα Σακελλαρίου!

@bettymaggira Ω ναι!!!! Εχουμε κι εμεις ΣΟΥΞΕ!!! #stillgotit ♬ πρωτότυπος ήχος - Betty Maggira

Τελευταία τροποποίηση στις 14.09.2024 - 12:34