Kylie Jenner: Reunion με την πρώην κολλητή που είχε φιλήσει τον άντρα της αδερφής της Khloe Kardashian

11.09.2024
Kylie Jenner: Reunion με την πρώην κολλητή που είχε φιλήσει τον άντρα της αδερφής της Khloe Kardashian
Σάλος στην Αμερική με την επανένωση

Πριν από 5 περίπου χρόνια το σκάνδαλο είχε συνταράξει τους φίλους της οικογένειας Kardashian. Ο άντρας της Khloe Kardashian, Tristan Thompson είχε πιαστεί στα πράσα για α΄λλη μία φορά να φέρεται απρεπώς με άλλη γυναίκα αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν ήταν το θέμα η δική του απιστία αλλά ποια ήταν το τρίτο πρόσωπο στο νέο σκάνδαλο που τον αφορούσε.

Η κολλητή φίλη της αδερφής της Khloe, Kylie Jenner. Η Kylie και η Jordyn Woods ήταν για πολλά χρόνια αχώριστες. Παντού μαζί και πολύ στενές φίλες. Η δική της προδοσία ήταν αυτή που τους τέλανε όλους γιατί ο Tristan είχε δείξει ήδη ποιός είναι με άφθονα περιστατικά. Η αποκάλυψη οτι η Jordyn και ο Tristan έπαιξαν ερωτικά μεταξύ τους ήταν ένα τεράστιο σοκ για τις Kardashian.

KYLIE_JENNER_JORDYN_WOODS_REUNION_3_1e517.jpg

Η ρήξη στη σχέση ανάμεσα στις δύο φίλες ήταν άμεση. Ο ίδιος ο Tristan μόλις πέρυσι απολογήθηκε στην Kylie δημόσια για όλο αυτό που πέρασε η ίδια με τη δική του απρέπεια.

Και φαίνεται οτι αφού τα βρήκε με τον πρώην άπιστο γαμπρό της η Kylie αποφάσισε να συγχωρέσει και την άτακτη φίλη της. Με ένα βίντεο στο tiktok που έγινε viral μόλις σε λίγη ΄ώρα. Σε αυτό εμφανίζεται ξανά μαζί με την πρώην κολλητή για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια. Σας λείψαμε; Ρωτάει... Κι αφού μας ρωτάει, ας απαντήσουμε... Όχι, αλλά είμαστε πολύ περίεργες πώς έχει πάρει η Khloe αυτή την επανένωση.

@kyliejenner

♬ original sound - nickharris

Τελευταία τροποποίηση στις 10.09.2024 - 21:19