Ο Φώτης Μεταξόπουλος στα 89 γνώρισε τον έρωτα της ζωής του σε μια 41χρονη

08.09.2024
Ο Φώτης Μεταξόπουλος στα 89 γνώρισε τον έρωτα της ζωής του σε μια 41χρονη
Papadakis Press
Μια αποκάλυψη έκπληξη για την προσωπική του ζωή

Λάτρης του ωραίου φύλου ο Φώτης Μεταξόπουλος δεν έκρυψε ποτέ ότι αγαπάει τις γυναίκες. Οι έρωτές του στο παρελθόν έγραψαν ιστορία και προέρχονταν τις περισσότερες φορές από τον χρόνο του χορού και των παρτενέρ του.

Και όπως δηλώνει ο ίδιος στο Λοιπόν που κυκλοφορεί και στον Ανδρέα Θεοδώρου, αν δεν ήταν ερωτευμένος δεν θα ζούσε. Αποκαλύπτει δε πως είναι ερωτευμένος μέχρι θανάτου!

-Σε τι φάση σας πετυχαίνουμε;

«Αυτή τη στιγμή είμαι σπίτι μου, μόλις τελείωσαν οι διακοπές μου στο Αγκίστρι, όπου βρίσκεται ο γιος μου, Πάνος, μόνιμα».

-Το σπίτι σας στην Πεντέλη κινδύνευσε από τις πρόσφατες φωτιές;

«Όχι ευτυχώς. Και οι φωτιές μ’ αγαπάνε, ήρθαν μέχρι εδώ και μόλις έμαθαν ότι το σπίτι είναι δικό μου, έφυγαν. Η αλήθεια είναι πως ευτυχώς δεν ήμουν εδώ όταν έγινε όλο αυτό, γιατί έχω και ΧΑΠ και θα μου έκανε πολύ κακό η κάπνα».

-Πλέον ασχολείστε ενεργά με τον χορό;

«Αν σταματήσω να χορεύω, θα σταματήσω να ζω. Γυμνάζομαι κάθε μέρα για να είμαι σε φόρμα και προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ περισσότερο. Δυστυχώς το τρίτο εμβόλιο κατά του κορονοϊού μου έκανε ένα κακό στα πόδια, και πια δεν έχω πολλή αντοχή».

-Ο έρωτας υπάρχει στη ζωή σας;

«Αν δεν ήμουν ερωτευμένος, δεν θα ζούσα. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τον έρωτα. Υπάρχει λοιπόν μια γυναίκα με την οποία έχουμε σμίξει. Είμαι ερωτευμένος μέχρι θανάτου. Έχω βρει τον άνθρωπο που έψαχνα πολλά χρόνια και ζω στιγμές που δεν έχω ξαναζήσει. Δεν τη φωνάζω με το όνομά της, αλλά «καρδιά μου» και αυτή με λέει «φάρε μου».

Είναι κάτι ονειρώδες και αληθινό και πρώτη φορά αισθάνομαι έτσι. Είναι η καλύτερη σχέση που έχω κάνει στη ζωή μου. Γνώρισα τον μεγάλο έρωτα στα 89 μου και τώρα πετάω στα σύννεφα. Η κοπέλα μου είναι 41 και κοντά της αισθάνομαι 42. Δεν μ’ ενδιαφέρει τι γράφει η ταυτότητα».

-Η διαφορά ηλικίας δεν σας επηρέασε;

«Αν με ρωτήσεις στην πραγματικότητα ποτέ δεν πίστεψα ότι είμαι στην ηλικία που βρίσκομαι. Δεν αισθάνομαι παραπάνω από 50. Το «μ’ αγαπάω», αυτή είναι η πρώτη λέξη που μου δίνει δύναμη. Πρώτα έμαθα να μ’ αγαπάω και μετά είπα «σ’ αγαπώ». Κάθε πρωί μετά το ξύρισμα λέω στον καθρέφτη «μ’ αγαπάω» και μου λέει και αυτός το ίδιο.

Ό,τι καλό και να έρθει καλώς να έρθει και ό,τι κακό και αν έρθει ζαμάν φου. Αυτό δεν είναι αναισθησία, αλλά άμυνα του οργανισμού. Δεν θα πάθω καρκίνο για οτιδήποτε μου συμβαίνει. Όλη η Ελλάδα να πάθει κατάθλιψη, δεν υπάρχει περίπτωση να μου συμβεί εμένα αυτό».

-Γάμο θα κάνετε με τη σύντροφό σας;

«Έχω κάνει τρεις γάμους και έχω καταλάβει πως ο γάμος δεν ενώνει τους ανθρώπους, αντίθετα μετά την επισημοποίηση αρχίζει η φθορά. Ό,τι ώρα λοιπόν θέλει εκείνη να φύγει φεύγει, όπως κι εγώ».

-Τι σας δίνει αυτή η γυναίκα και σας κάνει τόσο ευτυχισμένο;

«Ενωθήκαμε με δυο ματιές. Τα μάτια είναι ο καθρέφτης του εσωτερικού μας κόσμου. Έχουμε την ίδια αύρα, μόλις την αγκάλιασα, αισθάνθηκα ότι ανεβαίνει η αδρεναλίνη μου. Επίσης αναπνέω την αναπνοή της, αναζωογονούμαι και ζω σαν βασιλιάς».

-Ο θάνατος σας φοβίζει;

«Έχω πει πως το τέρμα της ζωής μου θα είναι στα 120. Μου λέει η Ζωζώ Σαπουντζάκη γιατί βιάζεσαι; Εκείνη θα φύγει στα 200. Θα φύγω χορεύοντας ζεϊμπέκικο. Και δεν θα φύγω προς τα κάτω, αλλά προς τα πάνω. Σήμερα πάντως το ζεϊμπέκικο έχει γίνει γκέι-μπέκικο».

-Η Ζωζώ Σαπουντζάκη λέει επίσης ότι δεν χρειάζεται να κάνει διαθήκη. Εσείς έχετε κάνει;

«Εγώ τα έχω τακτοποιήσει τα περιουσιακά μου. Έχω τρία παιδιά και όλη η περιουσία μου θα πάει σ’ αυτά».

Τελευταία τροποποίηση στις 15.09.2024 - 13:08