Φωτεινή Πετρογιάννη: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά

28.08.2024
Φωτεινή Πετρογιάννη: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά
Λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν ήρθαν τα χαρμόσυνα

Που για να είμαστε ειλικρινείς περιμέναμε πότε θα ανακοινώσει επίσημα για να το γράψουμε αφού η είδηση κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα καιρό και επειδή αφορούσε ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο κανείς δεν το έβγαλε πριν αποφασίσει η ίδια να το πει.

Καθώς όμως διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε 20 περίπου μέρες θα βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα στην εκπομπή «Το πρωινό» και αυτά πια δεν κρύβονται η Φωτεινή με ένα τρυφερό ποστ και τρεις φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στο ηλιοβασίλεμα έκανε την ανακοίνωση: «…και έτσι ξαφνικά, η αγάπη μεγαλώνει! Σε περιμένουμε μικράκι μας» έγραψε και η ευτυχία δεν κρύβεται.

FWTEINI_PETROGIANNI_EGKYOS_2_1e7e7.jpg

Τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφό της και γνωστός σκηνοθέτης Μιχάλης Ρουμπής περιμένουν με ανυπομονησία το μωρό τους που όπως μάθαμε είναι αγοράκι. Η δημοσιογράφος σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα βρίσκεται κανονικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μέχρι περίπου τα μέσα με τέλη Νοεμβρίου που μπαίνει πια στον μήνα της και αναμένεται να επιστρέψει ξανά στην εκπομπή την επόμενη χρονιά, λογικά από τον Φεβρουάριο και μετά.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2024 - 21:53