Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι και o Nemo έκαναν unfollow τον Baby Lasagna μετά από μια συνέντευξη

Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι και o Nemo έκαναν unfollow τον Baby Lasagna μετά από μια συνέντευξη
Τρεις μήνες μετά και αυτή η Eurovision ακόμα πυροδοτεί αντιδράσεις

Όλοι θυμόμαστε τι είχε γίνει πριν από την παρέλαση των χωρών στην οποία δεν εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι της Ιρλανδίας, της Ελλάδας και της νικητήριας –τελικά- χώρας Ελβετίας. Όπως είχε μαθευτεί τότε υπήρξε ένα επεισόδιο με μέλος της αποστολής του Ισραήλ που τους τράβηξε βίντεο ενώ περίμεναν στα παρασκήνια και εκείνοι αντέδρασαν.

Χθες κυκλοφόρησε μια συνέντευξη του Baby Lasagna του εκπρόσωπου της Κροατίας που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό και 3 μήνες μετά μιλώντας στο podcast «Podcast Inkubator» μαζί με τον manager του Krešimir Šustić το μεγάλο φαβορί μίλησε όχι και τόσο κολακευτικά για τους τρεις τους και το συγκεκριμένο περιστατικό.

EUROVISION_2024_Final_7_8511b.jpg

«Είναι η πρώτη φορά που μιλάω πραγματικά για αυτό. Στεκόμασταν στην ουρά για να συμμετάσχουμε στην παρέλαση της σημαίας και όλα ήταν καλά. Η εκπρόσωπος της Ιρλανδίας και η Έλληνίδα εκπρόσωπος στέκονταν εκεί, και ακριβώς τότε κάποιος πέρασε και γύρισε ένα βίντεο. Υποθέτω ότι ήταν κάποιος από την ισραηλινή αντιπροσωπεία.

EUROVISION_2024_Final_6_cf51c.jpg

Το Bambie άρχισε να του φωνάζει: «Μην με κινηματογραφείς!» Φώναζαν σαν θυμωμένος σκύλος! Και πρόσθεσε ότι είναι μια «γιορτή αγάπης και ειρήνης» με τα σάλια… και όλοι ήταν πραγματικά σοκαρισμένοι. Δάγκωσα τα χείλη μου προσπαθώντας να μη γελάσω. Μιλούν για μια γιορτή αγάπης και ειρήνης ενώ φωνάζουν και θυμώνουν, απλώς περιττό δράμα.

Στο τέλος, ο Μπάμπι, ο Νέμο και δεν ξέρω ποιος άλλος έτρεξαν στο δωμάτιο και άρχισαν να κλαίνε. Τι συμβαίνει με εσάς παιδιά; Αυτό υποτίθεται ότι είναι η Eurovision…» είπε ο Baby Lasagna και συνέχισε:

«Δεν ξέρω γιατί το Bambie, η Μαρίνα και ο Νέμο ήταν τόσο αναστατωμένοι με την ισραηλινή αντιπροσωπεία. Η ισραηλινή αντιπροσωπεία δεν ήταν καθόλου ενόχληση, τουλάχιστον από ό,τι είδα. Και όσον αφορά τον ισχυρισμό της Bambie ότι την κινηματογραφούν, υπάρχουν κάμερες παντού και όλοι βγάζουν φωτογραφίες από όλους. Απλώς με διασκέδασε που φώναζε για ειρήνη και αγάπη ενώ συμπεριφερόταν με θυμό και απογοήτευση».

EUROVISION_2024_Final_4_5ea17.jpg

Αυτά είπε ο Baby Lasagna και άμεσα τόσο η Μαρίνα Σάττι, όσο και ο Nemo τον έκαναν unfollow από τα Social Media τους προφανώς ενοχλημένοι από τα λόγια του. και φυσικά ανταπέδωσε το unfollow και ο ίδιος.

EUROVISION_2024_Final_3_446bc.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 15.08.2024 - 11:05