Κρίστη Καθάργια: Το απίθανο δώρο που έκανε στον γιο της για τα γενέθλιά του

12.08.2024
Κρίστη Καθάργια: Το απίθανο δώρο που έκανε στον γιο της για τα γενέθλιά του
Εννιά χρονών έγινε ο Άκης της

Είναι η χαρά της ζωής της. Ο Άκης, ο γιος της, είναι για την Κρίστη Καθάργια ότι πολυτιμότερο έχει. Η 32χρονη ψυχολόγος που απολαύσαμε και στο Survivor απέκτησε τον γιο της σε νεαρή ηλικία και χωρίς να προχωρήσει σε γάμο από επιλογή.

«Με τον πατέρα του γιου μου δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Ήταν όλα από επιλογή. Προέκυψε η εγκυμοσύνη σε μικρή ηλικία, αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου, η σχέση δε μπόρεσε να συνεχίσει αλλά για μένα δεν έλεγε κάτι αυτό. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο», έχει αναφέρει σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

KRISTH_KATHARGIA_GIOS_TAKSIDI_2_1c3cf.jpg

Και πλέον ο Άκης της έγινε 9 και η μαμά Κρίστη αποφάσισε να του κάνει ένα μεγάλο δώρο για τα γενέθλιά του. Ένα ταξίδι στην Disneyland στο Παρίσι. Ένα δώρο που τελικά ήταν και για τους δύο, αφού επιστρέφοντας από το πρώτο τους κοινό ταξίδι στο εξωτερικό η Κρίστη έγραψε πως ήταν το ωραιότερο που έχει κάνει η ίδια ως τώρα. Και έχιε κάνει πολλά. Μην ξεχνάτε πως εκτός από το Survivor, συμμετείχε και στο Asia Express με τον τότε σύζυγό της Γιώργο Μαυρίδη που είναι και εξπέρ των ταξιδιών στο εξωτερικό.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την εμπειρία του να ταξιδεύεις με τον γιο σου σε έναν προορισμό όνειρο για κάθε παιδί.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.08.2024 - 14:16