Σοφία Καρβέλα: «Ίσως να κλάψω στο μπάνιο και να νιώσω απελπισμένη»

Σοφία Καρβέλα: «Ίσως να κλάψω στο μπάνιο και να νιώσω απελπισμένη»
Μια άσχημη μέρα που όμως αντιμετώπισε κατάματα είχε χθες

Στην Αμερική έχει επιστρέψει η Σοφία Καρβέλα μετά από ένα διάστημα διακοπών στην Ελλάδα και στη Κύπρο με τους γιους της και τη μητέρα της Άννα Βίσση.

Και φυσικά έχει επιστρέψει και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις που αυτές τις μέρες την έχουν οδηγήσει στη Φιλαδέλφεια.

Και ίσως ο βροχερός ήδη φθινοπωρινός καιρός, ίσως κάτι άλλο πιο προσωπικό, βίωσε μια δύσκολη μέρα και μοιράστηκε τα συναισθήματά της με ένα συγκλονιστικό story στα Social Media της.

«Κάτι που θέλω να μοιραστώ γιατί στους ΑΑ (σ.σ. Addict Anonymous) πιστεύουμε ότι με το μοίρασμα μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας να ξεφύγουμε από την κατάθλιψη όταν έχουμε τις μαύρες μας και επίσης να βοηθήσουμε κι άλλους» έγραψε η Σοφία αργά το βράδυ και συνέχιζε:

«Αισθανόμουν τέλεια μέχρι πριν από μία ώρα. Ήθελα να κρατήσω την ανεβαστική διάθεση της προπόνησης γιατί είμαι μια εξαρτημένη σε ανάρρωση και αγαπώ να νιώθω αυτή την αίσθηση για οτιδήποτε.
Τίποτα το ενδιαφέρον δεν έγινε σήμερα. Δεν είχα τίποτα να περιμένω με ανυπομονησία, όποτε χρειαζόμουν να δημιουργήσω ένα δράμα γιατί απλά η αβάσταχτη ελαφρότητα της απλής ύπαρξης, μου είναι αφόρητη.

Διαλέγω όμως να μην το κάνω σήμερα. Θα μείνω σε αυτό που νιώθω. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου. Ίσως να κλάψω στο μπάνιο και να νιώσω απελπισμένη.

Και μετά αυτή η γλυκιά στιγμή που έρχεται όταν σβήνουν οι τρελές ιδέες και συνειδητοποιείς ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να με «φτιάξει». Το πιθανότερο είναι πως δεν είμαι «σπασμένη» έτσι κι αλλιώς.

Είμαι πραγματικά ευγνώμων που είμαι ζωντανή και υγιής. Είναι cool να νιώθω στενοχωρημένη ή ανεπαρκής
Είναι cool να είμαι άνθρωπος. Στέλνω όλη μου την αγάπη σε όσους τη χρειάζονται αλλά και σε όσους νομίζουν ότι δεν τη χρειάζονται»

SOFIA_KARVELA_STORY_SYGKLONISTIKO_2_60a6b.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 09.08.2024 - 02:26