Νίκος Μουτσινάς: Έκανε κούνια πάνω από την Diamond Beach στο Μπαλί

09.08.2024
Νίκος Μουτσινάς: Έκανε κούνια πάνω από την Diamond Beach στο Μπαλί
Τα ταξίδια του πραγματικά τα ζηλεύουμε

Στο Μπαλί βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Νίκος Μουτσινάς με τον φίλο του Κωνσταντίνο Δέδε και πραγματικά περνάνε απίστευτα. Κι ας γκρινιάζουν λίγο -ο Κωνσταντίνος- που ο αεικίνητος Νίκος Μουτσινάς τον ξυπνάει κάθε μέρα από τα χαράματα και παίρνουν τους δρόμους.

Ο παρουσιαστής κάνει απίθανα προγράμματα στα ταξίδια του και συνηθίζει να επισκέπτεται και πιο "κρυφά" σημεία στις χώρες που επιλέγει. Κι αυτή η παραλία που πήγαν χθες είναι ένα τέτοιο μέρος. Σε ένα από τα νησάκια στο Μπαλί, τη Nusa Penida βρίσκεται μια παραλία που συγκλονίζει. Το όνομά της Diamond Beach και μέχρι και το 2018 δεν ήταν προσβάσιμη για το κοινό καθώς έπρεπε να κάνεις αναρρίχηση και κατάβαση με σχοινιά για να καταφέρεις να κατέβεις. Πλέον όμως υπάρχουν σκαλισμένα σκαλιά που σε οδηγούν από την κορυφή στην πανέμορφη πλην όμως αρκετά επικίνδυνη εξωτική αυτή παραλία.

Όσοι ξέρουν συμβουλεύουν τους ταξιδιώτες να μην την επισκέπτονται τις ώρες που η παλλίροια είναι ψηλά γιατί τα ρεύματα είναι πολύ δυνατά και επικίνδυνα. Ο Νίκος Μουτσινάς το αντιλήφθηκε με τον δύσκολο τρόπο όταν προσπάθησε τρεις φορές να κάνει βίντεο και έγινε και τις τρεις μούσκεμα. Η ανάβαση και η κατάβαση παίρνει αρκετό χρόνο αλλά το θέαμα που αντικρύζει κανείς είναι μοναδικό.

Moutsinas_bali_kounia_2_05c1c.jpeg

Και πάνω από την παραλία έχουν στηθεί τόσο ειδικό spot για φωτογραφίες, όσο και κούνια πάνω από τον γκρεμό. Και αυτήν ακριβώς την κούνια έκανε ο Νίκος Μουτσινάς και μάλλον δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.08.2024 - 03:27