Νίκος Ψαρράς: Έπρεπε να πάει στην Ιαπωνία για να μας δείξει τη σύζυγό του στα Social Media

09.08.2024
Νίκος Ψαρράς: Έπρεπε να πάει στην Ιαπωνία για να μας δείξει τη σύζυγό του στα Social Media
Μια σπάνια προσωπική τους στιγμή

Στην άλλη άκρη του κόσμου –σχεδόν- βρίσκεται οικογενειακά ο Νίκος Ψαρράς με τη σύζυγό του Έλενα Καρακούλη και όπως γράφει ο ίδιος, θα ήθελε να μείνει για πάντα εκεί.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που έσκισε τον χειμώνα που μας πέρασε στον ρόλο του Κανέλλου Λάσκαρη στη Μάγισσα, αλλά και θεατρικά με την Μαρίνα Ασλάνογλου στο «Σκηνές από ένα γάμο» σε σκηνοθεσία της συζύγου του, ταξίδεψε στην Ιαπωνία και έχει ξετρελαθεί με αυτά που βλέπει.

Τόσο πολύ που για πρώτη φορά είναι τόσο ενεργός στα Social Media του ποστάροντας ότι του κάνει εντύπωση στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Και είναι πολλά αυτά που τον έχουν ξετρελάνει. Χθες μάλιστα έκανε κι ένα ποστ από ένα απίθανο μέρος στο οποίο για πρώτη φορά μας έδειξε και τη γυναίκα της ζωής του να μας χαιρετά.

Ο Νίκος Ψαρράς κι η σύζυγός του, Έλενα Καρακούλη είναι μαζί από το 2012 κι έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Πάνο.

Σε σπάνια κοινή συνέντευξη που έδωσαν στην εκπομπή «Δύο στη Μία». Είχαν αποκαλύψει για πρώτη φορά πώς προέκυψε η γνωριμία τους και η σχέση τους:
«Γνωριστήκαμε σε μια πρόβα που δεν κατέληξε ποτέ σε παράσταση. Στο Εθνικό Θέατρο το 2012. Εγώ ήμουν δραματολόγος σε αυτή την παράσταση και ο Νίκος έπαιζε τον Αχιλλέα. Από αυτή την πρόβα προέκυψε η δική μας σχέση» είχε πει η Ελένη Καρακούλη με τον Νίκο Ψαρρά να συμπληρώνει:

«Γνώρισα τη γυναίκα μου σε μια φάση της ζωής μου που ήμουν έτοιμος να τη δω και να έρθει. Ήμουν έτοιμος να τη δεχτώ. Να είναι καλά οι άνθρωποι που έβαλαν το λιθαράκι τους και μας ετοιμάσανε για να βρεθούμε οι δυο μας. Με την Έλενα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Τελευταία τροποποίηση στις 09.08.2024 - 01:25