Brad Pitt: Ο γιος του είναι στο νοσοκομείο και δεν του επιτρέπουν να του μιλήσει

Brad Pitt: Ο γιος του είναι στο νοσοκομείο και δεν του επιτρέπουν να του μιλήσει
ΠΗΓΗ:@bradpittofflcial
Ο Brad Pitt αντιμετωπίζει δυσκολίες στην επικοινωνία με τον γιο του.

Πριν από λίγες μέρες, ο 20χρονος γιος της Angelina Jolie και του Brad Pitt, Pax, είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το ποδήλατό του και παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πηγή της Daily Mail, ο γνωστός ηθοποιός αντιμετωπίζει δυσκολίες στην επικοινωνία με τον γιο του, καθώς δεν του επιτρέπουν η πρώην σύζυγός του και τα παιδιά του.

«Ο Brad Pitt είναι ταραγμένος και ανησυχεί για το ατύχημα του Pax, αλλά δεν μπορεί να τον βρει. Είναι πολύ ενοχλητικό για τον Brad κάθε φορά που ακούει ότι κάποιο από τα παιδιά τραυματίστηκε και αισθάνεται εντελώς ανίσχυρος επειδή δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως. Η αντίδραση ενός πατέρα θα ήταν να πάει στο νοσοκομείο ή να του τηλεφωνήσει. Έχει προσπαθήσει τόσες πολλές φορές, αλλά τα παιδιά δεν δέχονται τις κλήσεις του. Τα χέρια του είναι δεμένα», δήλωσε η πηγή.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι o Brad Pitt έκανε ένα σχόλιο σχετικά με το γεγονός ότι η Angelina Jolie επέτρεψε στον γιο τους να έχει ηλεκτρικό ποδήλατο.

«Ο Brad δεν πιστεύει ότι ο Pax θα έπρεπε να οδηγεί ένα σκούτερ χωρίς κράνος εξ αρχής, θα έπρεπε να είναι σε αυτοκίνητο», είπε.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι σχέσεις πατέρα και γιου είναι κακές εδώ και αρκετό καιρό.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.08.2024 - 15:21