Inés de Ramón: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Brad Pitt

Inés de Ramón: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Brad Pitt
ΠΗΓΗ:@inesderamonfans
Όλα όσα ξέρουμε για την νέα σύντροφο του Brad Pitt.

Στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ, όπου οι σχέσεις εξετάζονται συνεχώς από τα μέσα ενημέρωσης, ένα νέο ζευγάρι έχει τραβήξει την προσοχή όλων: ο Brad Pitt και η Inés de Ramón. Η πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους στο διάσημο Silverstone Circuit στο Νορθάμπτον επιβεβαίωσε ότι η σχέση τους ανθίζει, προκαλώντας ατέλειωτη περιέργεια για την τελευταία αγαπημένη του Pitt.

Πολύγλωσση—μιλάει αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά και γερμανικά, η Inés de Ramón αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013, αποκτώντας το πτυχίο της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από τότε, η επαγγελματική της καριέρα επικεντρώνεται στα κοσμήματα και τη μόδα, με ρόλους στα Christie's και de Grisogono. Αυτή τη στιγμή είναι αντιπρόεδρος στην εταιρεία κοσμημάτων Anita Ko με έδρα το Λος Άντζελες. Εκτός από την καριέρα της στη μόδα, η de Ramón είναι επίσης γνωστή για το ενδιαφέρον της για την ευεξία (είναι πιστοποιημένη health coach στην Ολοκληρωμένη Διατροφή).

AP24245736471338 35437

Πριν από τη σχέση της με τον Brad Pitt, η Inés de Ramón ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Paul Wesley, γνωστό για τον ρόλο του στη σειρά «The Vampire Diaries». Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2019 και διατηρούσε μια διακριτική σχέση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, το φθινόπωρο του 2022 ανακοίνωσαν τον φιλικό χωρισμό τους.

Η de Ramón εθεάθη για πρώτη φορά με τον Brad Pitt τον Νοέμβριο του 2022, σε μια συναυλία του Bono στο Λος Άντζελες, πριν από την πρόσφατη εμφάνισή τους στο Βρετανικό Silverstone Circuit, απόλαυσαν επίσης ένα ταξίδι μαζί στο Κάμπο το 2023. Το ζευγάρι εθεάθη επίσης μαζί σε διπλό ραντεβού στη Βενετία τον Αύγουστο του 2024, με την Amal και τον George Clooney.

AP24245709141237 68475

Η de Ramón έχει διαχειριστεί τη νέα της ζωή στο προσκήνιο των μέσων ενημέρωσης με διακριτικότητα, παραμένοντας επικεντρωμένη στην καριέρα και τη σχέση της. Το ερώτημα τώρα είναι, θα τη δούμε πιο συχνά στο πλευρό του Pitt σε δημόσιες και προωθητικές εκδηλώσεις; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.09.2024 - 13:10