H Εριέττα Κούρκουλου γράφει για την επέτειο γάμου της: «Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου»

H Εριέττα Κούρκουλου γράφει για την επέτειο γάμου της: «Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου»
Couple goals στα σίγουρα

Είναι από τα πολύ όμορφα ζευγάρια της Αθήνας. Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και ο Βύρων Βασιλειάδης έχουν σήμερα επέτειο γάμου. Πέρασαν 4 χρόνια από την ημέρα που παρουσία των οικογενειών τους και πολύ καλών φίλων ενώσαν τις ζωές τους φουλ ερωτευμένοι και τότε και τώρα.

Και ήταν καθημερινή η 28η Ιουλίου του 2020, Τρίτη για να είμαστε συγκεκριμένοι που η 27χρονη –τότε- νύφη Εριέττα κατέφτασε με καΐκι στην παραλία Αγράρι της Μυκόνου με ένα ονειρικό νυφικό δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου και συνοδευόμενη από τη μητέρα της Μαριάννα Λάτση. Η δεξίωση/party που ακολούθησε πάνω στην παραλία έχει αφήσει εποχή.


Από τότε πέρασαν πολλά. Αγώνας να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, ο ερχομός του γιου τους Νίκου που άλλαξε όλη τη ζωή τους και μια φυσιολογική ζωή από δύο νέα παιδιά που πατάνε καλά στα πόδια τους και θέλουν να προσφέρουν στους γύρω τους.

Σήμερα που είναι η επέτειος του γάμου τους η Εριέττα έκανε ένα ποστ αγάπης για τον άντρα της και την κοινή ζωή τους που συγκινεί.

«28.07.20
Τέσσερα χρόνια γάμου. Χαρές, λύπες, δυσκολίες και μια αγάπη που τα ξεπερνάει όλα. Ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει όσο κανείς, μου έχει φερθεί σαν πραγματική πριγκίπισσα και έχει συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξή μου.
Μετράω πολλές ευλογίες στα σχεδόν 31 μου χρόνια, αλλά καμία δεν συγκρίνεται με τον δικό σου ερχομό στην ζωή μου. Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα σε ευγνωμονώ για όλες τις στιγμές που μου έχεις χαρίσει και συνεχίζεις να μου χαρίζεις. Είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια και αισθάνομαι τυχερή που αποφάσισες να μοιραστείς το ταξίδι αυτό μαζί μου».

Τελευταία τροποποίηση στις 28.07.2024 - 13:47