Κατερίνα Καραβάτου: Αέλια και Αρίωνας μαζί της στην Κωνσταντινούπολη

Κατερίνα Καραβάτου: Αέλια και Αρίωνας μαζί της στην Κωνσταντινούπολη
Ευτυχισμένες στιγμές όλοι μαζί

Το είχε πει η Κατερίνα Καραβάτου σε πρόσφατη συνέντευξή της πως περιμένει να ολοκληρωθούν οι διακοπές των παιδιών της με τον πατέρα τους Κρατερό Κατσούλη για να τα πάρει μαζί της στην Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα του Power Of Love.

Και την περασμένη εβδομάδα ήρθε στην Ελλάδα, έκανε λίγες μέρες διακοπών με τα δύο της παιδιά στην χώρα μας και όλοι μαζί μετά πέταξαν για Τουρκία προκειμένου να μείνουν εκεί όσο διάστημα διαρκούν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Και χθες, Κυριακή, μάλιστα ήταν μέρα ξενάγησης. Η Κατερίνα που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη πάνω από έναν μήνα πια, έχει μάθει αρκετά καλά να κινείται στην χαοτική και πολυπληθή μεγαλούπολη.
Πήρε λοιπόν την 13χρονη Αέλια και τον 8χρονο Αρίωνα και ξεκίνησαν τη βόλτα τους από την Αγία Σοφία και τη γειτονική βασιλική Κινστέρνα, Γερεμπατάν Σαράι (το εντυπωσιακό υδραγωγείο διαγώνια απέναντι από την Αγιά Σοφιά), που ήταν πολύ καιρό κλειστή για επισκευές.

Φυσικά σταμάτησαν για παγωτό που όποιος έχει σταθεί μπροστά από παγωτατζή στην Κωνσταντινούπολη ξέρει καλά πως είναι πραγματικό show και στη συνέχεια πήραν την απόλυτη γεύση της ανατολής διασχίζοντας το Καπαλί Τσαρσί, το μοναδικό αυτό σκεπαστό δαιδαλώδες παζάρι που μπορείς να βρει τα πάντα.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.07.2024 - 21:58