Σε απόγνωση η Χρηστίδου στο Las Vegas- Μια ώρα αναμονή για να μπουν στο Anime Cafe που ήθελαν οι γιοι της

Σε απόγνωση η Χρηστίδου στο Las Vegas- Μια ώρα αναμονή για να μπουν στο Anime Cafe που ήθελαν οι γιοι της
Ταυτιζόμαστε και συμπάσχουμε.

Κι εμείς στη θέση της την ίδια απόγνωση θα νιώθαμε. Εκτός του ότι όπως κι εκείνη φυσικά δεν θα γνωρίζαμε τι ακριβώς είναι το συγκεκριμένο Anime που ήθελαν διακαώς οι δύο γιοι της να πάνε στο κα΄φε που είναι αφιερωμένο στη σειρά.

ONE_PIECE_CAFE_LAS_VEGAS_1_d8c75.jpeg

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Με μια σειρά βίντεο χθες η Σίσσυ Χρηστίδου σε...απελπισία μοιράστηκε με τους followers της οτι χρειάστηκε να περιμένει με τα παιδιά της μία ολόκληρη ώρα αναμονή για να καταφέρουν να μπουν στο One Piece Cafe στο Las Vegas. Και σε όλα τα βίντεο συνομιλούσε με τους γιους της να της εξηγήσουν τι είναι αυτό και γιατί το περνάνε αυτό, φορώντας βέβαια στο κεφάλι της το καπέλο του πρωταγωνιστή της ομώνυμης Anime σειράς, Monkey D Luffy.

ONE_PIECE_CAFE_LAS_VEGAS_2_cb69d.jpeg

Το θεματικό Anime One Piece Cafe στο κέντρο του Las Vegas, φυσικά είναι αφιερωμένο στην πασίγνωστη -τους φίλους του είδους- σειρά που απ' ότι μάθαμε κι εμείς παίζει και στο Netflix και κάνει θραύση. Το μεγαλύτερο σοκ βέβαια η Σίσσυ το έπαθε όταν είδε το φαγητό που ήρθε στο τραπέζι τους σε θεματικά πιάτα και συσκευασίες. Είπε ένα...ο Θεός να μας βοηθήσει και υπέκυψε στη μοίρα της.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.07.2024 - 00:10