Αθηνά Οικονομάκου: Από το Γύθειο στην Ίμπιζα με τον έρωτα, Bruno Cerella

28.07.2024
Αθηνά Οικονομάκου: Από το Γύθειο στην Ίμπιζα με τον έρωτα, Bruno Cerella
Ο Bruno επέστρεψε από το Βιετνάμ και έφυγαν

Περίπου 10 μέρες έλειψε ο Bruno Cerella στο Βιετνάμ όπου προφέρει φιλανθρωπικό έργο και ήταν οι μέρες που η Αθηνά Οικονομάκου κατέβηκε με τα παιδιά της στην οικογένειά της στο Γύθειο.

Παρακολουθούσε βέβαια τις δράσεις του στην Ασία και μάλιστα σε μια από τις φωτογραφίες του έκανε σχόλιο πως είναι πολύ περήφανη για εκείνον. Η ίδια αυτό το διάστημα το πέρασε με την οικογένεια και στενές φίλες, όπως την στιλίστρια Νικόλ Παναγιώτου, αλλά και τη Λένα Δροσάκη την οποία φιλοξένησε με τον γιο της Αναστάση και μάλιστα όπως είδαμε ο μικρός έκανε πολύ καλή παρέα και με τον γιο της Αθηνάς, τον Μάξιμο.

Και τώρα ήρθε πάλι η ώρα να είναι μαζί. Και επειδή στην Ελλάδα, η Αθηνά είναι γνωστή και λόγω καλοκαιριού έχουν ξαμοληθεί και οι paparazzi στα νησιά, επέλεξαν πάλι το εξωτερικό. Και πήγαν Ίμπιζα!

Και φαίνεται οτι και το δικό τους κρυφτό τέλειωσε οριστικά αφού ναι, μεν έβαλαν κάποιες φωτό τα τοπία και μόνοι τους αλλά δημοσίευσαν και μία κοινή φωτογραφία ξαπλωμένοι πλάι πλάι στο διάσημο beach Bar της Ίμπιζα Cala Bassa. Σε μια καταπληκτική παραλία του κοσμικού νησιού που θέλει κράτηση για να μπορέσεις να απολαύσεις στη διπλή ξαπλώστρα κρεβ΄άτι, τη μέρα σου στην παραλία με φοβερή μουσική και απίθανες γεύσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.07.2024 - 01:11