Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φωτογραφίζει τον Γρηγόρη Μόργκαν ξαπλωμένο δίπλα της στα Κύθηρα

28.07.2024
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φωτογραφίζει τον Γρηγόρη Μόργκαν ξαπλωμένο δίπλα της στα Κύθηρα
Άλλο ένα ζευγάρι που σταμάτησε το κρυφτό

Αυτό το καλοκαίρι αποδεικνύεται καλοκαίρι απενοχοποίησης για τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ένα μετά το άλλο σιγά σιγά αρχίζουν να δημοσιεύουν στα social media τους και κοινές τους στιγμές που μέχρι τώρα επέλεγαν να μην το κάνουν.

Ανάμεσά τους και κάποια που δεν είναι φρέσκα ζευγάρια αλλά μετράνε καιρό μαζί και σε γενικές γραμμές κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν που μόλις πρόσφατα αποφάσισαν να είναι πιο ανοιχτοί σε ότι αφορά τη σχέση τους με την Ευρυδίκη να δημοσιεύει πριν 2 εβδομάδες την πρώτη τους -θολή μεν- αλλά κοινή φωτό στα SoMe.

MORGAN_KAI_VALAVANI_7ceae.jpg

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου, δεν το κάνω, έχω αποφασίσει να μην μιλάω γι' αυτό. Όσο περνάν τα χρόνια κι εγώ μεγαλώνω, κάποια πράγματα τα βλέπω με άλλο μάτι και θεωρώ είναι έτσι λίγο κάτι που θέλω να προστατεύσω αυτή τη φορά» είχε πει η ίδια σε βραδινή της έξοδο ενώ στην εκπομπή Night out του Θεοχάρη Ιωαννίδη ήταν πιο χαλαρή:

«Στην αρχή μετά τον χωρισμό μου, με τρόμαζε το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθώ. Στην ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου. Έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη»

Το ζευγάρι αυτές τις μέρες βρίσκεται στα Κύθηρα και πλέον οι φωτογραφίες που δείχνουν ο ένας τον άλλον πληθαίνουν. Πρώτα τους είδαμε αγκαλιά σε συνάντηση με την Νόνη Δούνια που βρίσκεται επίσης στο όμορφο νησί.

EVRYDIKI_VALAVANI_GRIGORIS_MORGAN_5_dc742.jpg

Και χθες η Ευρυδίκη έκανε ένα post με τους δυο τους ξαπλωμένους σε εξωτερικό χω΄ρο προστατευμένους από μια κουνουπιέρα δίπλα δίπλα, φωτογρα΄φιζοντας τα χαρακτηριστικά tattoos που έχει στο στήθος και ένας μέρος του προσώπου του.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.07.2024 - 12:31