Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ποσό που θα λάβει η Celine Dion για να τραγουδήσει στην τελετή έναρξης

24.07.2024
Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ποσό που θα λάβει η Celine Dion για να τραγουδήσει στην τελετή έναρξης
ΠΗΓΗ:@celinedion
Επιστρέφει μετά απο τρία χρόνια απουσίας απο τις μουσικές σκηνές.

Η Celine Dion διαβεβαίωσε τους πολυάριθμους θαυμαστές της ότι θα επιστρέψει στη σκηνή, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Όλα δείχνουν πως η επιστροφή της θα γίνει στο πλαίσιο της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σύμφωνα με το Page Six, η είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες επιβεβαιώνεται, με την άφιξη της τραγουδίστριας στο Παρίσι. Το πρακτορείο αναφέρει ότι η Dion θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης, ύστερα από τρία χρόνια αποχής λόγω της μάχης της με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Επιπλέον, το TMZ αναφέρει ότι παρόλο που θα τραγουδήσει μόνο ένα κομμάτι, θα λάβει το εντυπωσιακό ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Η τραγουδίστρια εθεάθη να κάνει check-in στο ξενοδοχείο Royal Monceau στο Παρίσι τη Δευτέρα. Η 56χρονη σταρ φορούσε ένα υπερμεγέθες μαύρο σακάκι και ένα κομψό φαρδύ παντελόνι.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις, αν και όταν τη ρωτούσαν για τις φήμες σχετικά με την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν έδινε απαντήσεις.

Στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ της με τίτλο «I am Celine Dion», είχε αναφέρει με δάκρυα στα μάτια: «Όταν προσπαθώ να τραγουδήσω, οι πνεύμονές μου είναι εντάξει. Αυτό που υπάρχει μπροστά τους όμως, είναι τόσο άκαμπτο λόγω του συνδρόμου που έχω, που δεν μπορώ. Και μου είναι πολύ δύσκολο να το ακούω και να σας το δείχνω».

Το ντοκιμαντέρ κέρδισε την αναγνώριση των κριτικών και καταγράφει τη σταρ καθώς προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή και την καριέρα της, παρά τη διάγνωσή της.

Η Αποφασιστικότητά της να Επιστρέψει στη Σκηνή

Η Celine Dion επιθυμεί εδώ και καιρό να επιστρέψει στη σκηνή, παρά το σύνδρομο του δυσκίνητου ανθρώπου που την δυσκολεύει ακόμα και στη φωνή της. Όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή της τον Μάρτιο: «Η προσπάθεια να ξεπεράσω αυτή την αυτοάνοση διαταραχή ήταν μια από τις δυσκολότερες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά παραμένω αποφασισμένη να επιστρέψω μια μέρα στη σκηνή και να ζήσω μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη από τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, την ομάδα μου και όλους εσάς!».

{https://www.instagram.com/p/C8m4vk8vY7T/}

Τελευταία τροποποίηση στις 24.07.2024 - 21:13