Adele: Ξέσπασε σε κλάματα όταν εντόπισε την Celine Dion στο κοινό στο Las Vegas

27.10.2024
Adele: Ξέσπασε σε κλάματα όταν εντόπισε την Celine Dion στο κοινό στο Las Vegas
Μια έκπληξη που την έκανε να λυγίσει

Ούτε που μπορούσε να το φανταστεί η Adele την ώρα που μέσα στα πλάισια του Show της στο Las Vegas "Weekends with Adele" κατέβηκε περικυκλωμένη από τους σωματοφύλακες και διάσχισε τον αμφιθεατρικό χω΄ρο περιμετρικά τραγουδώντας τη μεγάλη επιτυχία της "When we were young" οτι λίγο μέτρα πιο κάτω θα ξεσπούσε σε κλάματα.

celine_kai_adele_new_3_91afd.jpg

Στο κέντρο της διαδρομής, ακριβω΄ς δίπλα από τους ηχολήπτες του show και την κονσόλα του ήχου, βρισκόταν καθσμένη η Celine Dion με την παρέα της. Και η Adele την πήρε χαμπάρι την ώρα που περπατούσε και τραγουδούσε και δεν άντεξε.

Άμεσα ξέσπασε σε κλάματα και στην κυριολεξία έτρεξε να την αγκαλιάσει πολύ συγκινημένη που την έβλεπε με τις δύο τεράτιες φωνές να κλείνε σαν μικρά παιδιά η μία στην αγκαλιά της άλλης. Με τον κόσμο που δεν είχε καταλάβει και την παρουσία της Celine Dion στο show να τις αποθεώνει και τις δύο και την τεράστια καναδή τραγουδίστρια να σηκώνεται και να χαιρετάει και το κοινό πολύ συγκινημένη, την ώρα που η Adele ακόμα με δάκρυα προχωρούσε και συνέχιζε το τραγούδι της. Με την υπέροχη στιγμή να έχει απαθανατιστεί από πολλαπλές πλευρές.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.10.2024 - 19:04