Ελένη Χαμπέρη- Αλέξανδρος Αναστασίου: Ο γάμος της παίκτριας του Survivor με τον παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου

Ελένη Χαμπέρη- Αλέξανδρος Αναστασίου: Ο γάμος της παίκτριας του Survivor με τον παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου
Χαρά και συγκίνηση για το ερωτευμένο ζευγάρι

Μια μέρα μεγάλης χαράς για την πρώην παίκτρια του Survivor Ελένη Χαμπέρη και τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου και προπονητή των ακαδημιών Αλέξανδρο Αναστασίου που μετά από αρκετά χρόνια σχέσης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Αγίου Μοδεστού στα Μελισσάτικα Βόλου.

ELENI_XAMPERI_ALEXANDROS_ANASTASSIOU_GAMOS_2_e1788.jpg

Την Ελένη τη γνωρίσαμε στο Survivor του 2021 και την ξαναείδαμε και στο Survivor All Star το 2023. Η αθλήτρια με τις πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της έχει πτυχίο λογιστικής αλλά προτίμησε να κάνει επάγγελμα το personal training σε γυμναστήρια του Βόλου.

ELENI_XAMPERI_ALEXANDROS_ANASTASSIOU_GAMOS_4_bd679.jpg

Η σχέση της με τον επιχειρηματία και ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αναστασίου μετράει πολλά χρόνια και είναι ένα τόσο αγαπημένο ζευγάρι που κανείς δεν ξαφνιάστηκε όταν ανακοι΄νωσαν πως ετοιμάζονται να παντρευτούν.

ELENI_XAMPERI_ALEXANDROS_ANASTASSIOU_GAMOS_1_dd3c3.jpg

Κουμπάροι στον γάμο τους, ο γνωστός δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας και ο στενός τους φίλος Γιάννης Κόνσουλας ενώ στον Βόλο ταξίδεψαν για το τριήμερο του γάμου αρκετοί συμπάικτες της νύφης στο παιχνίδι επιβίωσης, ανάμεσά τους η Εύη Σαλταφερίδου, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Νίκος Γιάννης. Να ζήσουν!

Τελευταία τροποποίηση στις 27.10.2024 - 20:00