Hailey Bieber: «Οι άνθρωποι με έκαναν να αισθάνομαι πολύ άσχημα για τη σχέση μου από την πρώτη κιόλας μέρα»

Hailey Bieber: «Οι άνθρωποι με έκαναν να αισθάνομαι πολύ άσχημα για τη σχέση μου από την πρώτη κιόλας μέρα»
ΠΗΓΗ:@haileybieber
Όλα όσα αποκάλυψε στην συνέντευξη της για την εγκυμοσύνη και την σχέση της με τον Justin Bieber.

Η Hailey Bieber φωτογραφήθηκε για πρώτή φορά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στο W Magazine, και παραχώρησε μια συνέντευξη που μίλησε για όλα. Το νέο της εγκυμοσύνης έγινε γνωστό όταν η ίδια και ο Justin Bieber μοιράστηκαν φωτογραφίες στο Instagram από την ανανέωση των γαμήλιων όρκων τους, όπου η κοιλιά της Hailey ήταν εμφανώς φουσκωμένη.

Από τότε, η Hailey έχει ανεβάσει διάφορες φωτογραφίες στο προφίλ της όπου φαίνεται με φουσκωμένη κοιλίτσα, ενώ τα μέσα ενημέρωσης έχουν δημοσιεύσει αρκετές παπαρατσικές φωτογραφίες της. Αυτή τη φορά, όμως, η επαγγελματική φωτογράφιση συνοδεύεται από μια ειλικρινή συνέντευξη, στην οποία η Hailey μιλά για την εγκυμοσύνη της, την απόφασή της να την κρατήσει μυστική για κάποιο διάστημα και τη σχέση της με τον Justin Bieber, που συχνά γίνεται αντικείμενο έντονου σχολιασμού.

Η πρώτη επαγγελματική φωτογράφιση της Hailey Bieber με φουσκωμένη κοιλιά

Η Hailey αναφέρει: «Ακούω ό,τι θέλει το μωρό. Αν το μωρό θέλει πίτσα μια μέρα, εμείς θα φτιάξουμε πίτσα». Συνεχίζει εκφράζοντας τις ανησυχίες της για το σκληρό περιβάλλον του διαδικτύου: «Το διαδίκτυο είναι ένα τρομακτικό μέρος για μια έγκυο γυναίκα. Ακούς και διαβάζεις τόσες πολλές, τραυματικές ιστορίες τοκετού και δύσκολες στιγμές. Και ξέρω ότι όλα αυτά είναι πολύ αληθινά».

{https://www.instagram.com/p/C9w3qkehnaS/?utm_source=ig_embed}

Η Hailey αποκαλύπτει ότι το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της συνοδεύτηκε από πρωινές ναυτίες. Παρ' όλα αυτά, οι ασκήσεις ενδυνάμωσης και η πλούσια σε πρωτεΐνες δίαιτά της «πολλά αυγά, κοτόπουλο και μπριζόλα» την βοήθησαν να νιώσει καλύτερα. Έχει επίσης προσλάβει ιδιωτικό σεφ για να ετοιμάζει δείπνα στο σπίτι, κάτι που θεωρεί «τεράστια πολυτέλεια».

Η απόφαση της Hailey να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή για έξι μήνες ήταν, εν μέρει, λόγω της επιθυμίας της να προστατεύσει την ιδιωτική της ζωή: «Ειλικρινά μπόρεσα να το κρατήσω κρυφό γιατί η κοιλιά μου παρέμεινε μικρή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν είχα κοιλιά, πραγματικά, μέχρι που έφτασα στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Οπότε και το ανακοίνωσα. Μπορούσα μέχρι τότε να φοράω μεγάλα σακάκια και γενικά τέτοια ρούχα και να μην φαίνεται».

{https://www.instagram.com/p/C9w5ajeto0j/?utm_source=ig_embed}

Ζώντας ελεύθερα και αντιμετωπίζοντας το μίσος

Η Hailey τονίζει την ανάγκη της να ζήσει τη ζωή της ελεύθερα, κάτι που είναι δύσκολο από τότε που παντρεύτηκε τον Justin Bieber πριν από έξι χρόνια. Παρά την σκληρή δουλειά της με τον εαυτό της και τη βοήθεια ειδικού, οι δημόσιες επιθέσεις και το μίσος που δέχθηκε ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα: «Οι άνθρωποι με έκαναν να αισθάνομαι πολύ άσχημα για τη σχέση μου από την πρώτη κι όλας μέρα. “Χωρίζουν, μισούν ο ένας τον άλλον”. Είναι σαν να μην θέλουν οι άνθρωποι να πιστέψουν ότι είμαστε ευτυχισμένοι. Προσποιούμουν ότι δεν με πονάει. Προσπαθούσα να σκέφτομαι ότι έτσι είναι τα πράγματα και οι άνθρωποι και όσα θα λέγονται. Αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι δεν σταμάτησε ποτέ να με πονάει και να με ενοχλεί λιγότερο».

{https://www.instagram.com/p/C6wlW3WPoK2/?utm_source=ig_embed}

Όσο για την απόφαση της να παντρευτεί σε νεαρή ηλικία, η Hailey εξηγεί ότι ήταν η σωστή επιλογή για εκείνη. Η εγκυμοσύνη της ήταν μια πολύ συναισθηματική περίοδος: «Η αρχή της εγκυμοσύνης, ήταν πολύ συναισθηματική για μένα. “Αγαπώ τόσο πολύ αυτόν τον άνθρωπο. Πώς μπορώ να φέρω κάποιον άλλο σε αυτόν τον κόσμο;” σκεφτόμουν. Προσπαθώ να απολαύσω αυτές τις τελευταίες μέρες που είμαι απλά ο Justin κι εγώ. Mόνο οι 2 μας».

{https://www.instagram.com/p/C9xQa_rphZn/?img_index=8}

Η Hailey Bieber έχει ζήσει για χρόνια την αγάπη της με τον Justin, και τώρα, καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, προσπαθούν να απολαύσουν τις τελευταίες στιγμές της ζωής τους ως ζευγάρι πριν γίνουν γονείς.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.07.2024 - 22:52