Μάστορας- Καληφώνη: Καυτά φιλιά στο Αιγαίο

22.07.2024
Μάστορας- Καληφώνη: Καυτά φιλιά στο Αιγαίο
Με σκάφος στο Αιγαίο το ερωτευμένο ζευγάρι

Περίοδος χαλάρωσης είναι αυτή για τον Χρήστο Μάστορα μετά από ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα με εμφανίσεις, ηχογραφήσεις νέων τραγουδιών και γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Μέχρι και τα μέσα Αυγούστου που ξεκινάει η καλοκαιρινή περιοδεία του συγκροτήματος Melisses, με golden guest την Έλενα Παπαρίζου και guest την Marseaux o Χρήστος Μάστορας θα ξεκουράζεται και θα μαζεύει δυνάμεις για τη σεζόν που έρχεται.

MALIFWNI_MASTORAS_KAFTA_FILIA_2_f586b.jpg

Και φυσικά δεν είναι μόνος. μαζί του πάντα η σύντροφός του Γαρυφαλιά Καληφώνη με την οποία εδώ και πολύ καιρό συγκατοικούν -εκείνη έχει βέβαια κρατήσει ακόμα και το δικό της σπίτι- και δείχνουν να παραμένουν φουλ΄ ερωτευμένοι μετά από μια μίνι κρίση που πέρασαν και ξεπέρασαν την άνοιξη.

MALIFWNI_MASTORAS_KAFTA_FILIA_4_bf656.jpg

Το ζευγάρι πέρασε από τη Σίφνο, όπου και έμειναν κιόλας για λίγες μέρες και με το σκάφος επέλεγαν πιο απομακρυσμένες παραλίες για να έχουν την ησυχία τους και την ιδιωτικότητά τους. Αραγμένοι σε ένα όμορφο κόλπο είναι και στο βίντεο που ανέβασε η Γαρυφαλιά που σκύβει και δίνει ένα καυτό φιλί στον σύντροφό της, ο οποπιος όταν αντιλαμβάνεται οτι τραβάει βίντεο χαμογελάει και της προσφέρει να πιει από το ποτό του. Ευτυχισμένοι μαζί!

Τελευταία τροποποίηση στις 22.07.2024 - 01:55