Jennifer Lopez – Ben Affleck: Πέρασαν την δεύτερη επέτειο γάμου τους χωριστά και οι φήμες περί χωρισμού φουντώνουν

18.07.2024
Jennifer Lopez – Ben Affleck: Πέρασαν την δεύτερη επέτειο γάμου τους χωριστά και οι φήμες περί χωρισμού φουντώνουν
ΠΗΓΗ:AP NEWSROOM
Ο τρόπος που πέρασαν τη δεύτερη επέτειο γάμου τους φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες περί χωρισμού!

Παρότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck συμπλήρωσαν δύο χρόνια γάμου, ο τρόπος που πέρασαν την επέτειό τους φαίνεται να ενισχύει τις φήμες περί χωρισμού. Καθένας τους βρέθηκε μόνος του σε διαφορετικές ακτές των ΗΠΑ. Η 54χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια εντοπίστηκε να κάνει ποδήλατο στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, ενώ ο 51χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης εθεάθη να περπατά προς το γραφείο του στο Λος Άντζελες.

Η Lopez ήταν ντυμένη στα λευκά με καφέ σανδάλια και τα μαλλιά της πιασμένα χαλαρά, ενώ ο Affleck φορούσε μαύρο κοστούμι. Παρόλο που η νέα ταινία του Affleck, «The Accountant 2», έχει ολοκληρωθεί, εκείνος παρέμεινε στη δυτική ακτή ακόμα και για τις διακοπές της 4ης Ιουλίου και δεν συνόδευσε τη Lopez ούτε στο Met Gala ούτε στην πρεμιέρα της ταινίας της, «Atlas».

Μια ανώνυμη πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στο People ότι «δεν έχουν κοινά σχέδια για το καλοκαίρι» και πως «είναι αφοσιωμένοι στις προσωπικές τους ζωές».

Αυτό αποτελεί μια μεγάλη αλλαγή σε σχέση με την πρώτη τους επέτειο γάπου, όπου η Lopez δημοσίευε selfies με τον Affleck στα social media, γράφοντας: «Ένας χρόνος από το νυχτερινό ταξίδι μας στο Βέγκας…».

Δείτε σχετικό βίντεο:

Τελευταία τροποποίηση στις 18.07.2024 - 12:22