Η Bella Hadid «φέρνει» πίσω τα σούπερ κοντά σορτς των '90s με μια νέα πινελιά

Η Bella Hadid «φέρνει» πίσω τα σούπερ κοντά σορτς των '90s με μια νέα πινελιά
ΠΗΓΗ:@bellahadid
Είναι super hot και δες πώς το φόρεσε στις παρακάτω φωτογραφίες!

Η Bella Hadid έφερε λίγη από την ατμόσφαιρα του ροντέο στη Νέα Υόρκη. Το μοντέλο βρέθηκε στην πόλη για να προωθήσει τη συνεργασία της με την Adidas, φορώντας ένα ψηλόμεσο, σούπερ hot τζιν σορτς.

Ως πρόσωπο της καμπάνιας Adidas Originals, η Hadid συνδύασε το τζιν σορτς της με ένα κόκκινο και άσπρο μακρυμάνικο jersey top της Adidas, με τις χαρακτηριστικές τρεις ρίγες της μάρκας. Το τοπ ήταν oversized, αφήνοντας να φαίνεται λίγο κόκκινο και άσπρο από κάτω. Το σορτς της ήταν super hot, θυμίζοντας τα εμβληματικά σορτς της Daisy Duke ή τα κοντά σορτς των '90s, κάνοντάς μας να θέλουμε να αντικαταστήσουμε τα φαρδιά τζιν σορτς και culottes μας με κάτι σε στυλ Bella.

{https://www.instagram.com/p/C9TbeKHtnc1/?img_index=1}

Η Hadid φόρεσε επίσης παπούτσια Adidas, επιλέγοντας ένα ζευγάρι λευκές κάλτσες και κόκκινα sneakers SL72 που ταιριάζουν με το τοπ της. (Είχε φορέσει επίσης τα sneakers σε καφέ απόχρωση εμπνευσμένη από τα '70s, ενώ κυκλοφορούσε στη Νέα Υόρκη στα τέλη Ιουνίου, επομένως είναι σαφώς αγαπημένα της). Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε sleek bun και ολοκλήρωσε το sporty-country look με μαύρα γυαλιά ηλίου, χρυσούς κρίκους σκουλαρίκια και μερικά δαχτυλίδια. Λίγο country, λίγο στυλ ποδοσφαιρικού σταδίου και πολύ εύκολο να το αντιγράψετε στο σπίτι!

{https://www.instagram.com/p/C9Y6lUGMGWO/?img_index=2}

Η Hadid έχει επιλέξει το κόκκινο αυτό το καλοκαίρι και ναι, είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού!