Αναστασία Παντούση: Δε θα πιστεύετε τι την προβληματίζει στις διακοπές της

Αναστασία Παντούση: Δε θα πιστεύετε τι την προβληματίζει στις διακοπές της
Μας τρέλανε με τον προβληματισμό της

Οι διακοπές είναι σίγουρα για όλους μια περίοδος που ξεχνάμε ότι μας ενοχλεί, χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε στιγμές ξεκούρασης και όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και γενικά προσπαθούμε -και οι περισσότεροι το καταφέρνουν κιόλας- να αφήνουμε τα "βάσανά" μας πίσω. Όλοι;

Όλοι εκτός από την Αναστασία Παντούση που δεν μπορείτε να φανταστείτε τι προβληματισμό είχε πηγαίνοντας για μπάνιο με τον σύντροφό της Ιωάννη Παπαζήση με φορτωμένο το αυτοκίνητο μπανιερά και λοιπά αξεσουάρ. Κριός με ωροσκόπο λιοντάρι η Αναστασία -συμπάσχουμε γιατί κι εμείς το ίδιο είμαστε και ξέρουμε- όταν της μπει κάτι στο μυαλό και το τριβελίζει δεν της το βγάζεις ούτε με τριμπουσόν. Θα το πει, να το βγάλει από μέσα της όπου κι αν είναι, ότι κι αν κάνει.

Και σε αυτή τη διαδρομή προς την παραλία της καρφώθηκε ένας προβληματισμός που είχε καιρό αλλά τώρα θέλησε να τον μοιραστεί. Στις διακοπές της! Ποιός ήταν αυτός; Γιατί δεν υπάρχει πια στη wikipedia! Ναι, ναι καλά διαβάσατε, η Αναστασία Παντούση αναρωτιέται γιατί ενώ υπήρχε στο παρελθόν, δεν υπάρχει πια στη wikipedia και προσπαθεί να βρει κάποιον να της λύσει την απορία.

Αν και δεν είμαστε ειδικοί θα της πούμε πως είναι ανοιχτό το σύστημα για όλους και κα΄ποιος/α μάλλον την έσβησε. Ας ξαναγράψει η ίδια τον εαυτό της. Αν τώρα εσείς έχετε άλλη λύση ή απάντηση DM την Αναστασία να απολαύσει τις διακοπές της χωρίς αυτόν τον προβληματισμό.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.07.2024 - 01:08