Karolina Kurkova: Η κόρη της, κλώνος της

21.07.2024
Karolina Kurkova: Η κόρη της, κλώνος της
Me and mini me γράφει συνήθως στις φωτογραφίες τους. Και δίκιο έχει

Ο λόγος για το super model Karolina Kurkova και την κορούλα της την 3χρονη Luna Grace, το μικρότερο παιδί της μετά από δύο γιους, τον Tobin που είναι 14 και τον Noah που είναι 8. Η πιτσιρίκα που είναι πραγματικά ολόιδια η διάσημη και πανέμορφη μαμά της έχει ξετρελάνει με το σκέρτσο της ολόκληρη την οικογένεια.

Η μικρούλα πραγματικά κολλάει όταν βλέπει τη μητέρα της να ετοιμάζεται. Τρελαίνεται με το μακγιάζ της, τα ρούχα της και δείχνει να έχει τα προσόντα να ακολουθήσει τα βήματά της στον χώρο της μόδας. ήδη ποζάρει σαν επαγγελματίας αλλά σίγουρα μαθαίνει και από την καλύτερη. Την ίδια της τη μαμά.

Η Karolina Kurkova ΄όταν πρόσφατα σε εμφάνισή της στι Κάννες ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε η Luna Grace να ασχοληθεί στο μέλλον με το modeling απάντησε πως είναι πολύ πιθανόν αφού βλέπει ήδη πώς η μικρή την κοιτάει με δέος κάθε φορά που προετοιμάζεται για μια επίσημη εμφάνιση και ενδιαφέρεται για όλα, από τα ρούχα και τα αξεσουάρ ως το μακιγιάζ. Θεωρεί δε, οτι παρακολουθώντας την ίδια μεγαλώνοντας θα έχει ήδη καταλάβει πως λειτουργεί αυτή η δουλειά και φυσικά θα είναι κι εκείνη δίπλα της να τη συμβουλεύει.

Όπως είπε η συμβουλή που θα δώσει στο κοριτσάκι της αν θελήσει να μπει στον χώρο της μόδας στο μέλλον είναι η ίδια που δίνει σε όλους. Να είναι ο εαυτός τους. Ο αληθινός εαυτός τους. Κι αν δεν τους αρέσει κάτι να το εκφράζουν.

00KAROLINA_KURKOVA_KAI_LUNA_GRACE_9_b34a2.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 21.07.2024 - 12:02