Γνωστή τραγουδίστρια είδε καρδιά στο φλιτζάνι. Ξέρετε τι σημαίνει;

Γνωστή τραγουδίστρια είδε καρδιά στο φλιτζάνι. Ξέρετε τι σημαίνει;
Ήπιε τον ελληνικό της και μια καρδιά σχηματίστηκε στο φλιτζάνι!

Και προφανώς έκανε και σε εκείνη εντύπωση αφού τη φωτογράφισε την σημείωσε και με μια ζωγραφισμένη καρδιά και την πόσταρε σε story να την δουν όλοι. Ξέρει όμως τι σημαίνει σύμφωνα με το διάβασμα του φλιτζανιού;

KOLETSA_MIA_KARDIA_STON_KAFE_TIS_2_5ca94.jpg

Δεν ξέρουμε αν το έψαξε η ίδια, το ψάξαμε όμως εμείς και μάλιστα εξονυχτιστικά και συγκεντρώσαμε ότι βρήκαμε για να μην έχει -κι αυτή κι εσείς αν σας τύχει- καμία απορία.

Κατ' αρχάς να σας πούμε ποια είναι η τυχερή -γιατί σύμφωνα με αυτά που διαβάσαμε τυχερή είναι. Ο λόγος για τη Χριστίνα Κολέτσα και ήρθε η ώρα να της πούμε τι "διαβάσαμε" στο φλιτζάνι της.

KOLETSA_MIA_KARDIA_STON_KAFE_TIS_1_03b09.jpg

Με λίγα λόγια τι σημαίνει αν δεις να σχηματίζεται μια καρδιά.

Καρδιά: Αγάπη και γάμος. Ένας έμπιστος φίλος. Καλή υγεία. Εμπιστοσύνη.– Εάν είναι γεμάτη γραμμές, πολλά εμπόδια θα συναντήσετε με τα αγαπημένο σας πρόσωπο μέχρι τον γάμο (σ.σ.δεν υπάρχουν γραμμές)– Εάν η γραμμή εσωτερικά είναι μόνο μία νέος ερωτικός δεσμός και διαγραφή του παλιού.– Εάν είναι περισσότερες από μία οι καρδιές σημαίνει ότι οικονομικές δυσκολίες σας περιμένουν και αγωνία για την δουλειά σας (σ.σ μία καρδιά, Χριστίνα όλα καλά)
Όταν τα σχήματα βγαίνουν ανάποδα στο φλιτζάνι μας τότε έχουν ακριβώς την αντίθετη ερμηνεία της αρχικής. (σ.σ. Ολόισια κανένας λόγος για πανικό)

Τελευταία τροποποίηση στις 15.07.2024 - 00:34