Μαυρίκιος και Ιλάειρα: Επική επιστροφή στο σπίτι με το μωρό!

Μαυρίκιος και Ιλάειρα: Επική επιστροφή στο σπίτι με το μωρό!
Επιστροφή στο σπίτι με το μωρό

Εξιτήριο πήρε χθες από το μαιευτήριο η Ιλάειρα Ζήση και μαζί με τον σύζυγό της Μαυρίκιο Μαυρικίου και τη νεογέννητη κορούλα τους επέστρεψαν στο σπίτι τους για να ξεκινήσει αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Κι αν νομίζατε πως ο στολισμός του δωματίου στην κλινική ήταν λίγο υπερβολικός περιμένετε να δείτε πώς υποδέχτηκαν οι παππούδες το ζευγάρι με το μωρό στο σπίτι τους! Χιλιάδες μπαλόνια και λουλούδια παντού! Αλλά όταν λέμε παντού το εννοούμε. Μέχρι και ο παππούς και η γιαγιά -τρελαμένοι κι αυτοί με το εγγόνι- κρατούσαν από μια μπαλονοκατασκαυεή στα χέρια. Και εντάξει, σίγουρα μας έχουν συνηθίσει σε extravaganza εορτασμούς αλλά δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε τι θα γίνει στη βάπτιση της Ιωάννας Μελωδίας ή στα πρώτα της γενέθλια.

Ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα μπήκαν στο σπίτι τους με το μωρό στο "αυγό" με εκείνον να κουβαλάει το κοριτσάκι του καθώς όπως σας ενημερώσαμε η Ιλάειρα γέννησε με καισαρική και ο Μαυρίκιος δε θέλει να κουράζεται καθόλου μέχρι να αναρρώσει και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώσπου εκείνη να ανακτήσεις τις δυνάμεις της. Φυσικά ο ενθουσιασμ΄ςο τους είναι ολοφάνερος σε κάθε τους βήμα ενώ σήμερα το πρωί ο Μαυρίκιςο μας έδειξε και τον εξωτερικό στολισμό του σπτιού που είναι εξίσου εντυπωσιακός.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.07.2024 - 12:03