Βάλια Χατζηθεοδώρου- Νίκος Παππάς: Ξανά μαζί στα γενέθλιά του

12.07.2024
Βάλια Χατζηθεοδώρου- Νίκος Παππάς: Ξανά μαζί στα γενέθλιά του
Κρίση ήταν και πέρασε όπως φαίνεται

Δύο και κάτι μήνες έχουν περάσει από την στιγμή που διέρευσε πως η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Νίκος Παππάς είχαν χωρίσει μετά από αρκετούς μήνες σχέσης που σε γενικές γραμμές δεν διαφημίστηκε από κανέναν από τους δύο.

Όλο το διάστημα που ήταν μαζί το ζευγάρι δεν δημοσίευσε κοινές του στιγμές παρά φωτογραφίες που μόνο κάποια κοινά αξεσουάρ και κσμήματα μαρτυρούσαν ποιος είναι δίπλα στον άλλον. Και το μόνο βίντεο που φαινόντουσαν κανονικά στο TikTok με εκείνον να της κα΄νει αθλητικό κουίζ κατέβηκε με συνοπτικές διαδικασίες την περίοδο του χωρισμού, λίγο μετά το Πάσχα.

Ένα Πάσχα που βρέθηκαν και οι δύο στην Πάρο αλλά με διαφορετικές παρέες και μάλιστα αν και συναντήθηκαν αρκετές φορές στα ίδια στέκια κράτησαν αποστάσεις δείχνοντας ξεκάθαρα πως κάτι, όχι καλό, συμβαίνει. Ξεακολούθησαν και ο ένας τον άλλον στο instagam - εκείνος ακόμα δεν την έχει ξανακολουθήσει- και όλοι πίστευαν πως ο χωρισμός είναι οριστικός.

Αμ, δεν είναι. Καθώς χθεςε το βράδυ στο πάρτι γενεθλίων του με στενούς φίλους μαντέψτε ποια του έφερε να σβήσει την τούρτα και τον κοιτούσε με ολοφάνερη αγάπη στα μάτια; Η Βάλια! Το βίντεο ανέβασε η φίλη τους Φελίσια Λαπάτη και σε λίγο χρόνο απλώθηκε σαν τη φωτιά. Και μπορεί κανένας από τους δύο -αν και ήταν ταγκαρισμένοι- να μην το έκανε τουλάχισοτν ως τώρα repost αλλά το γεγονός παραμένει. Είναι και πάλι μαζί. Ευχόμαστε η επανασύνδεση να τους πάει καλά.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.07.2024 - 14:38