Σοφία Κουρτίδου-Γιάννης Σεβδικαλής: Η αποκάλυψη για τον γάμο τους

05.07.2024
Σοφία Κουρτίδου-Γιάννης Σεβδικαλής: Η αποκάλυψη για τον γάμο τους
Αρραβωνιάστηκαν live και ανακοίνωσαν live ότι παντρεύονται

Πρόσω ολοταχώς για να κανονίσουν το γάμο τους έχουν βάλει η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σαβδικαλής.

Το ζευγάρι που σήμερα το βράδυ διεκδικεί τη νίκη στον τελικό του J2US είναι πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο και μόλις έναν μήνα από την live πρόταση γάμου που έκανε ο Γιάννης στη Σοφία του και που συγκίνησε πολύ κόσμο, με γρήγορες ταχύτητες ετοιμάζονται να ενώσουν τις ζωές τους για πάντα.

SOFIA_KOURTIDOU_GIANNIS_IN_LOVE_68791.jpg

«Η χθεσινή μέρα ήταν η ομορφότερη μέχρι τώρα στις ζωές μας. Δύο ζωές που ενώθηκαν για πάντα...για να γίνουν μια ζωή... γεμάτη αγάπη και φως! Ευχαριστούμε που είστε μαζί μας. Yes we do» είχε γράψει τότε η Σοφία που σίγουρα δεν περίμενε την πρόταση στη σκηνή μπροστά σε τόσο κόσμο και το τηλεοπτικό κοινό.

Πάνω από μήνα ήταν στο μυαλό μου απλά τον τελευταίο μήνα το σχεδίαζα. Ούτε στους γονείς ήθελα να το πω γιατί πολύ εύκολα θα διαρρεύσει» είχε πει εκείνος αμέσως μετά

Ενώ τότε δήλωναν ότι δεν βιάζονταν «Δεν βιαζόμαστε αλλά και δεν κρατιόμαστε» ήταν η κουβέντα της Σοφίας Κουρτίδου ενώ ο Γιάννης Σεβδικαλής που θα συμμετάσχει στην παραολυμπιάδα είχε πει: «Φέτος είναι παραολυμπιακή χρονιά οπότε είναι λίγο δύσκολο»

Φαίνεται όμως πως οι δυσκολίες δεν θα τους εμποδίσουν τελικά αφού σήμερα στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψαν πως θα παντρευτούν σύντομα και μένει μόνο να ορίσουν την ημερομηνία.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.07.2024 - 14:20