Selena Gomez-Benny Blanco: Φιλιούνται, αγκαλιάζονται και μας δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι στο Instagram

05.07.2024
Selena Gomez-Benny Blanco: Φιλιούνται, αγκαλιάζονται και μας δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι στο Instagram
Η pop star είναι ευτυχισμένη και δεν το κρύβει

Η Selena Gomez και το αγόρι της, Benny Blanco, φιλιούνται, αγκαλιάζονται και μας δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι στο Instagram.

Η 31χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι θα εμφανιστεί στο πρώτο επεισόδιο της επανεκκίνησης του «Wizards Of Waverly Place», δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με τον 36χρονο μουσικό-παραγωγό σύντροφό της ενώ εκείνος πόσταρε τις φωτό που της τράβαγε και τη δείχνουν να τον κοιτάει με τρυφερότητα.

SELENA_GOMEZ_KAI_SYNTROFOS_BENNY_BLANCO_4_f419a.jpg

Η Selena είναι ευτυχισμένη και δεν το κρύβει. Τον περασμένο μήνα η τραγουδίστρια και ηθοποιός προώθησε τη νέα της ταινία, «Emilia Pérez», στο Φεστιβάλ Καννών, ενώ συμμετέχει και στην τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Only Murders in the Building» ενώ στα γενέθλια του συντρόφου της δημοσίεσυ ένα πολύ τρυφερό ποστ που τους δείχνει σε προσωπικές στιγμές που δείχνουν καθαρά πόσο ερωτευμένοι είναι.

Τον Μάιο, η πρώην πρωταγωνίστρια του Disney Channel καταχειροκροτήθηκε από το κοινό -9 λεπτά παρακαλώ- για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο ισπανόφωνο μουσικό δράμα, μαζί με τη Zoe Saldaña και την Karla Sofía Gascón.

Πηγή: Skai.gr

Τελευταία τροποποίηση στις 05.07.2024 - 13:36