Λάουρα Νάργες- Χρήστος Σαντικάϊ: Το ποστ επετείου έδωσε ειδήσεις

01.07.2024
Λάουρα Νάργες- Χρήστος Σαντικάϊ: Το ποστ επετείου έδωσε ειδήσεις
Τι αποκάλυψε η Λάουρα για τη σχέση τους;

Επέτειο σχέσης έχουν σήμερα η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάϊ και κανονικά αυτή την ημέρα- σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε- κανόνιζαν να κάνουν και τον θρησκευτικό τους γάμο.

Γιατί τον πολιτικό τον έχουν κάνει πριν από τη γέννηση του γιου τους Αλέξανδρου συνδυάζοντάς τον με ένα shower party για την επερχόμενη έλευση του μωρού.

LAURA_NARJJES_XRISTOS_SANTIKAI_2_29166.jpg

Σήμερα σχεδόν δύο χρόνια μετά βάφτιση έκαναν -που αρχικά ήθελαν να κάνουν μαζί με τον γάμο τους- θρησκευτικό γάμο όμως όχι ακόμα. Βλέπετε η ημερομηνία 1η Ιουλίου είναι αδιαπραγμάτευτη για εκείνους και αν δεν βολεύει απόλυτα για να οργανωθεί ο γάμος απλώς τον μεταθέτουν για μια επόμενη χρονιά. Ποιος ξέρει; Ίσως τους βγει η ημερομηνία με μια μελλοντική βάφτιση αφού ξέρουμε πως σίγουρα θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Στη σημερινή τους επέτειο η Λάουρα πέρα από τις ευχές έκανε και major throwback από την εποχή της πρώτης τους γνωριμίας πολλά χρόνια πριν αποκαλύπτοντας πως ο Χρήστος από τότε ήξερε ότι μια μέρα θα ήταν μαζί!

LAURA_NARJJES_XRISTOS_SANTIKAI_1_6aa5b.jpg

« Σήμερα κλείνουμε τρία χρόνια κοινής πορείας @xristos.santikai Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια αποκτήσαμε το πιο γλυκό, τρυφερό και αστείο πλάσμα-μπαλαδόρο-χορευτή, τον σχεδόν 2χρονο μας Αλέξανδρο, τον Cookie και την Sisi (την υιοθέτησε ο Χρήστος από την εποχή του single life μου ). Ο Χρήστος το έβλεπε από μικρός ότι μία μέρα θα είμαστε μαζί (what?!), εγώ πάλι είχα ένα άγχος όταν ήρθε η στιγμή μας να ρισκάρω μία φιλία. Ωστόσο βγήκαμε κερδισμένοι
Στα πάνω και στα κάτω μαζί, στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί, φροντίζοντας την οικογένεια μας που αποτελεί νούμερο 1 προτεραιότητα ότι και να λένε, όσο και να θέλουν να κυνηγάμε απλώς μία «καριέρα». Ακόμα και εκεί ωστόσο, στηρίζουμε ο ένας τον άλλων για να κάνουμε παρέα τα όνειρα μας πραγματικότητα και να χτίσουμε την όποια διαθήκη για τα παιδιά μας. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ καλλιτέχνη της ζωής μου».

Τελευταία τροποποίηση στις 01.07.2024 - 20:06