Βίκυ Κουλιανού: Λιποθύμησε από πόνο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Βίκυ Κουλιανού: Λιποθύμησε από πόνο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Μια ξαφνική περιπέτεια με την υγεία της την αναστάτωσε και την τρόμαξε πολύ.

Ούτε που μπορούσε να φανταστεί η Βίκυ Κουλιανού πηγαίνοντας στο κομμωτήριο για ένα προγραμματισμένο ραντεβού για να φτιάξει τα μαλλιά της ότι λίγες ώρες αργότερα θα βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Κι όμως αυτό ακριβώς συνέβη. Όπως διηγήθηκε η ίδια εμφανώς ταλαιπωρημένη ξαφνικά άρχισε να νιώθει πολύ ισχυρό πόνο στη λεκάνη και τη μέση της, λιποθύμησε και έμεινε ξαπλωμένη στο πάτωμα πάνω από 4 ώρες καθώς ακόμα και οι διασώστες του ασθενοφόρου δεν ήξεραν πώς να το αντιμετωπίσουν αφού δεν γνώριζαν τι το προκάλεσε.

Φυσικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και πλέον προσπαθεί να συνέλθει από την περιπέτειά της.

«Προέκυψε στο κομμωτήριο όπου είχα πάει να φτιάξω τα μαλλιά μου. Σχεδόν λιποθύμησα από φρικτούς πόνους στη μέση και στη λεκάνη. Ήμουν ακινητοποιημένη στο πάτωμα για τέσσερις ώρες.
Δεν μπορούσαν να με μεταφέρουν ούτε με φορείο γιατί δεν ξέρανε γιατί πονάω τόσο πολύ. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα.

Μία πάρα πολύ τρομακτική εμπειρία, να είσαι τέσσερις ώρες ακινητοποιημένος σε ένα πάτωμα με κόσμο από επάνω σου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τα παιδιά που ήρθαν και με μεταφέρανε στο νοσοκομείο, είμαι με πολλά χάπια και ενέσεις. Παλεύω να αναρρώσω» ανέφερε η ίδια ευχαριστώντας ιδιαίτερα τους γιατρούς που την περιποιήθηκαν και έκλεισε λέγοντας : «Υγεία πάνω απ’ όλα. Υγεία για όλους. Εκεί καταλαβαίνεις ποιοι άνθρωποι αξίζουν»

Εμείς της ευχόμαστε γρήγορα περαστικά και σύντομα να τη δούμε και πάλι χαμογελαστή να απολαμβάνει το καλοκαίρι και τις διακοπές της στα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας, όπως κάθε χρόνο.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.06.2024 - 01:31