Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει απίθανες διακοπές στην Κεφαλλονιά και έχει τον αδελφό της ως προσωπικό της φωτογράφο

01.08.2022
Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει απίθανες διακοπές στην Κεφαλλονιά και έχει τον αδελφό της ως προσωπικό της φωτογράφο
Οικογενειακές διακοπές στο αγαπημένο της νησί κάνει η Ελεονώρα Μελέτη και μοιράζεται πανέμορφες εικόνες και ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Από μικρή έκανε διακοπές στην Κεφαλλονιά η Ελεονώρα Μελέτη και συνεχίζει να πηγαίνει κάθε χρόνο -τώρα με το δικό της παιδί.

Όπως περιέγραφαν η μητέρα της και η γιαγιά της, η μέρα τους ξεκινούσε στις 8. "Τρώγαμε για πρωινό αυγά μάτια κ ψωμάκι, ( τα αυγά μας τα έφερνε η κα Αλεξάνδρα, τότε πρέπει να ήταν κοντά στα 100!) κ μετά αμέσως πηγαίναμε για μπάνιο! 9 παρα ήμασταν στη παραλία!", θυμάται η Ελεονώρα και παραδέχεται πως για χρόνια θεωρούσε τη μαμά της "κακομοίρα" που στις διακοπές της πήγαινε από το αξημέρωτο στη θάλασσα. Την ίδια στιγμή, όμως μοιράζεται φωτογραφία με την κόρη της, Αλεξάνδρα που "από τις 9 παρά έχουμε ρίξει τη πρώτη μας βουτιά!"

"Άδεια η παραλία! Εμείς κ κάνα δυο συνταξιούχοι. Μετά ήρθαν κ άλλοι… κ σε κάθε πατητή που μου έκανε η Αλεξάνδρα, έμπαινα στο νερό Ελεονώρα ετών 43, κ έβγαινα από το νερό Ελεονώρα ετών, 3,6,9,12,15… μετά σταμάτησα τις πατητές κ χάζευα ωραίους Ιταλούς… καλημέρα!", συμπληρώνει η παρουσιάστρια στη λεζάντα και ιδού η γλυκύτατη φωτογραφία που μοιράστηκε.

Και βέβαια οι αναρτήσεις από το πανέμορφο νησί του Ιονίου συνεχίστηκαν με μερικές υποβρύχιες φωτογραφίες και την αποκάλυψη ότι στην προηγούμενη ζωή της η Ελεονώρα ήταν ψάρι και στην επόμενη θα είναι δελφίνι.

Όσο για τον άνθρωπο πίσω από τα κλικ; Ο αδελφός της παρουσιάστριας, Δημήτρης Μελέτης είναι "υπεύθυνος" για το καλοκαιρινό της άλμπουμ και εκείνη καμαρώνει.

Μαζί της στις διακοπές, φυσικά, εκτός από την κόρη της, Αλεξάνδρα, και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης με τον οποίο ποζάρει χωρίς και με άργυλο! Ιδού οι απίθανες λήψεις.