Ben Affleck: Ενημέρωσε την πρώην του, Jennifer Garner, για τον γάμο του μόλις 48 ώρες πριν την τελετή -πάλι καλά!

22.07.2022
Ben Affleck: Ενημέρωσε την πρώην του, Jennifer Garner, για τον γάμο του μόλις 48 ώρες πριν την τελετή -πάλι καλά!
Κάθε μέρα που περνά, φαίνεται ότι μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για τον γάμο-έκπληξη του Ben Affleck και της Jennifer Lopez στο Βέγκας.

Από όσα έχουμε συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι ο γάμος ήταν πολύ κλειστός και περιλάμβανε μόνο μερικά από τα αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού. Ενώ οι δυο τους αντάλλασσαν τους γαμήλιους όρκους, η πρώην σύζυγος του Affleck, Jennifer Garner, ήταν εντελώς χαλαρή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη λίμνη Tahoe. Αλλά τώρα, μαθαίνουμε ακόμη περισσότερα για όσα ήξερε η Garner σχετικά με τον γάμο του πρώην της.

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε με το Page Six, ο Affleck ενημέρωσε την Garner, με την οποίο έχει τρία παιδιά, για τον επικείμενο γάμο του αλλά το έκανε λίγο πριν την τελετή. «Ο Ben είπε στην Jen για τον γάμο, αλλά αυτό έγινε μόλις την Παρασκευή». Δεδομένου του αυθόρμητου στοιχείου του γάμου του Affleck και της Lopez στο Βέγκας, η φύση της τελευταίας στιγμής της ενημέρωσης του Affleck δεν προκαλεί έκπληξη – αν και μπορούμε μόνο να μαντέψουμε ότι η Garner θα το εκτιμούσε λίγο περισσότερο αν είχε πιο πολύ χρόνο για να επεξεργαστεί αυτό που γρήγορα έγινε πρώτη είδηση στα gossip news σε όλον τον κόσμο.

Φυσικά, έχουμε δει κατά τη διάρκεια του Bennifer 2.0 πόσο σημαντική είναι η σύνδεση των οικογένειών του Affleck και της Lopez. Οι νεόνυμφοι φέρεται να συναντήθηκαν με την Garner για το Halloween τον περασμένο χρόνο, μαζί με σχεδόν όλα τα παιδιά των δύο οικογενειών. Και ενώ η Garner, ο Affleck και η Lopez ήταν αρκετά επιφυλακτικοί στο να αποκαλύψουν δημόσια οτιδήποτε σχετικά με την προσωπική τους ζωή, φαίνεται ότι δημιούργησαν ένα υγιές, φιλικό περιβάλλον.

Η Garner θα είναι πάντα μια ξεχωριστή παρουσία στη ζωή του Affleck δεδομένου ότι οι δύο μοιράζονται τα τρία τους παιδιά ενώ κι εκείνος έχει μιλήσει δημόσια με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και τον ρόλο που έπαιξε στη μάχη του με τον αλκοολισμό!