Η Jennifer Aniston θρηνεί για το θάνατο συνεργάτη της

09.07.2022
Η Jennifer Aniston θρηνεί για το θάνατο συνεργάτη της
Η Jennifer Aniston έκανε ένα συγκινητικό αφιέρωμα μέσω Instagram

Η Jennifer Aniston θρηνεί για τον θάνατο ενός μέλους της οικογένειας του "Morning Show". Πρόσφατα, η ηθοποιός έκανε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον Erik Gunnar Mortensen, ο οποίος εργάστηκε ως βοηθός κάμερας στη σειρά του Apple TV, αφού σκοτώθηκε σε ατύχημα με μοτοσικλέτα.

Ο Brad Pitt αποκάλυψε το σπάνιο νόσημα του

"Την περασμένη εβδομάδα χάσαμε ξαφνικά και τραγικά τον Gunnar Mortensen", έγραψε η Aniston στα Stories της στο Instagram, δίπλα σε μια φωτογραφία του Gunnar και της οικογένειάς του. "Ένα από τα φωτεινά μέλη στο σετ μας @themorningshow. Ως βοηθός κάμερας, ήταν τόσο ικανός και αφοσιωμένος στη δουλειά του. Στη μνήμη του Gunnar, δημιουργήθηκε μια σελίδα για να βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων για τη σύζυγό του, Keely, και τον 2χρονο γιο του, Lars, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Θα μας λείψεις".

Η Gisele Bündchen για τον προγονό της: «Δεν είμαι μητριά του αλλά bonus μαμά του»

Ο Mortensen πέθανε στις 4 Ιουλίου μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα στον αυτοκινητόδρομο 74 στη Νότια Καλιφόρνια. Σύμφωνα με δελτίο τύπου από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Riverside, μεταφέρθηκε στο Hemet Global Medical Center, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Ήταν 39 ετών.

Το σωματείο του Mortensen, ICG Local 600, δημιούργησε μια σελίδα GoFundMe για να βοηθήσει στη συγκέντρωση κεφαλαίων για τη γυναίκα και τον γιο του. Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρώσει σχεδόν 130.000 δολάρια για να βοηθήσουν την οικογένειά του.