Ο Johnny Depp κυκλοφόρησε τραγούδι

09.07.2022
Ο Johnny Depp κυκλοφόρησε τραγούδι
Ο ηθοποιός και μουσικός έκανε μια διασκευή του τραγουδιού "The Death and Resurrection Show"

Ο Johnny Depp κυκλοφόρησε ένα νέο single, με όνομα «The Death And Resurrection Show». Η ανακοίνωση έγινε μέσω του Instagram του ηθοποιού, το νέο κομμάτι του Depp να αποτελεί μια διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού του 2003 από το αγγλικό ροκ συγκρότημα Killing Joke.

Η αρνητική πλευρά της φήμης: 4 ειλικρινείς εξομολογήσεις διάσημων σταρ για το μεγάλο προσωπικό τίμημα της δημοσιότητας

Μέσω του κομματιού, ο Depp επανενώνεται με τον μακροχρόνιο συνεργάτη και κιθαρίστα Jeff Beck. Η είδηση ​​του κοινού άλμπουμ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2021 και επιβεβαιώθηκε επίσημα στις 15 Ιουλίου τον περασμένο μήνα. Εκτός από το "The Death And Resurrection Show", η λίστα κομματιών του άλμπουμ θα περιλαμβάνει τις διασκευές του ντουέτου του "Caroline, No" των The Beach Boys και του "Venus In Furs" των The Velvet Underground.

Η κυκλοφορία του άλμπουμ ξεκίνησε τον Μάιο, όταν ο Depp εμφανίστηκε ως καλεσμένος σε δύο από τις συναυλίες του Beck, στο Sheffield και στο Λονδίνο αντίστοιχα. Η εμφάνιση του Depp στα shows έγινε πρωτοσέλιδο, καθώς έλαβαν χώρα λίγες μέρες πριν από την έκδοση της τελικής ετυμηγορίας της δίκης του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου Amber Heard. Την 1η Ιουνίου, το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του Depp και του επιδικάστηκε αποζημίωση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς και τιμωρητικής αποζημίωσης ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων.