Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν (ξανά) - Το νυφικό και το πέπλο που συζητήθηκαν πολύ

23.05.2022
Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν (ξανά) - Το νυφικό και το πέπλο που συζητήθηκαν πολύ
"Έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα", γράφει στη λεζάντα με τις πρώτες φωτογραφίες από την ευτυχισμένη στιγμή της, η πρωτότοκη της διάσημης ριαλιτοοικογένειας των Kardashian/Jenner και το γλέντι συνεχίζεται!

Αυτός, πάντως, ήταν ο τρίτος γάμος του ζευγαριού καθώς είχαν κάνει ακόμη έναν στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και τον πρώτο τους στο Las Vegas τον Απρίλιο. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2021 αφού έβγαιναν κάτι λιγότερο από ένα χρόνο.

Η τρίτη, θρησκευτική τελετή, τελέστηκε στο Πορτοφίνο της Ιταλίας με όλη τη μεγαλοπρέπεια που είχαν φανταστεί οι Kardashians και με απόλυτη έμφαση στο "Θείο" και με άλλους τρόπους. Η νύφη, συγκεκριμένα, και στα δύο νυφικά με τα οποία εμφανίστηκε, ένα μαύρο και ένα άσπρο είχε φροντίσει να έχει την Παναγία όσο πιο κοντά της γίνεται.

Αρχικά να τονίσουμε ότι όλος ο γάμος και οι εμφανίσεις των γυναικών της οικογένειας αλλά και του γαμπρού είχαν την υπογραφή των Dolce & Gabanna οι οποίοι καμάρωσαν ιδιαίτερα για το one-of-a-kind #DGAltaModa νυφικό της Kourtney στα social media, τα οποία, βέβαια, είχαν γεμίσει με αναρτήσεις από τις εμφανίσεις όλων των υπόλοιπων μελών της οικογένειας, νωρίτερα.

Στο μαύρο νυφικό, η Παναγία ήταν εμφανής κάτω από το στήθος της Kourt και στο νυφικό, στο πέπλο της!

Στις λεπτομέρειες του γάμου να αναφέρουμε ότι τη νύφη, η οποία κρατούσε αντί ανθοδέσμης ένα τεράστιο κόκκινο τριαντάφυλλο, οδήγησε στον γαμπρό η μητέρα της Kris Jenner.

Πανευτυχής η νύφη, έκανε ακόμη μία ανάρτηση μετά την τελετή, παρουσιάζοντας και επίσημα πια, τον κύριο και την κυρία Barker. Να ζήσουν τα παιδιά. .