Rihanna: Χώρισε λίγο πριν τη γέννα της λόγω απιστίας;

16.04.2022
Rihanna: Χώρισε λίγο πριν τη γέννα της λόγω απιστίας;
Φήμες θέλουν την τραγουδίστρια να παίρνει χωριστούς δρόμους από τον αγαπημένο της

Φήμες ισχυρίζονται ότι η εγκυμονούσα Rihanna και ο A$AP Rocky χώρισαν επειδή την απάτησε, αλλά μια πηγή που συνδέεται άμεσα και με τους δύο καλλιτέχνες -- και που έχει τακτική αλληλεπίδραση μαζί τους -- είπε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Η ιστορία που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Rihanna χώρισε με τον A$AP αφού τον έπιασε να την απατά με τη σχεδιάστρια παπουτσιών Amina Muaddi. Η Muaddi είναι σχεδιάστρια παπουτσιών για το brand Fenty της Rihanna.

Η Rihanna ποζάρει για την Annie Leibovitz σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και έχουμε ένα επικό εξώφυλλο για τη Vogue

Η πηγή δήλωσε: "100% ψευδές. Δεν είναι αλήθεια. Είναι μια χαρά." Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν μερικές ημέρες, η Amina δημοσίευσε πρόσφατες φωτογραφίες της Rihanna - κάτι που θα ήταν μια περίεργη κίνηση αν όντως ο A$AP απατούσε τη Rihanna με εκείνη. Η Amina Muaddi θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και μοιράστηκε μια δήλωση στο Twitter.

"Πάντα πίστευα ότι ένα αβάσιμο ψέμα που διαδίδεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αξίζει καμία απάντηση ή διευκρίνιση, ειδικά αυτό που είναι τόσο ποταπό", έγραψε η Muaddi, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν τόσο με την τραγουδίστρια και επιχειρηματία, όσο και με τον ράπερ.

"Αρχικά υπέθεσα ότι αυτό το ψεύτικο κουτσομπολιό - που κατασκευάστηκε με τόσο κακόβουλο σκοπό - δεν θα ληφθεί σοβαρά υπόψη. Ωστόσο, τις τελευταίες 24 ώρες θυμήθηκα ότι ζούμε σε μια κοινωνία που μιλάει τόσο γρήγορα για θέματα ανεξάρτητα από την πραγματική βάση και ότι τίποτα δεν είναι εκτός ορίων. Ούτε καν σε μια από τις πιο όμορφες και διάσημες στιγμές στη ζωή κάποιου. Ως εκ τούτου, πρέπει να μιλήσω, καθώς αυτό δεν απευθύνεται μόνο σε εμένα, αλλά σχετίζεται με ανθρώπους για τους οποίους τρέφω μεγάλο σεβασμό και στοργή!".