Julia Roberts: Τα δίδυμα της πάνε κολλέγιο κι εκείνη δηλώνει ενθουσιασμένη

16.04.2022
Julia Roberts: Τα δίδυμα της πάνε κολλέγιο κι εκείνη δηλώνει ενθουσιασμένη
Η Julia Roberts είναι ενθουσιασμένη που τα 17χρονα δίδυμά της, Hazel and Phinnaeus, ξεκινούν το κολέγιο.

«Με ζαλίζει λίγο», είπε στο Extra αυτή την εβδομάδα. «Εννοώ, είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη για αυτό. Είναι πραγματικά συναρπαστικό και δεν ήμουν αρκετά τυχερή να έχω την εμπειρία ενός κολεγίου. Και έτσι το να δω πώς θα είναι για αυτά είναι πραγματικά συναρπαστικό. Και ναι, είμαι ενθουσιασμένη».

Η Roberts πρόσθεσε ότι έχουν συμβεί κάποιες άλλες μεγάλες και συναρπαστικές αλλαγές στη ζωή της οικογένειας: μάζεψαν τα πράγματά τους και μετακόμισαν από το Malibu στη Βόρεια Καλιφόρνια. «Νομίζω ότι η μετακίνηση με τρεις εφήβους κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας δεν είναι για τους δειλούς, αλλά το έχουμε καταφέρει και όλοι φαίνονται καλά και χαρούμενοι», είπε η ηθοποιός.

Η Roberts αναφέρθηκε πέρυσι με μια ανάρτηση στο Instagram στα δίδυμά της, δημοσιεύοντας μια αξιολάτρευτη φωτογραφία που τα κρατούσε μόλις είχαν γεννηθεί, με τη λεζάντα να γράφει: «17 από τα πιο γλυκά χρόνια της ζωής μου».

Julia Roberts: Απαντά πρώτη φορά για εκείνη την εμφάνιση με την τριχωτή μασχάλη

Η μαμά Julia δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της, αλλά μιλά πού και πού για τη Hazel και τον Phinnaeus. «Είναι πολύ διαφορετικά. Δεν τα θεωρώ καθόλου όμοια, απλώς έχουν το ίδιο ύψος», είπε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο The Ellen Degeneres Show το 2017. «Και έχουν πολύ κοντινά γενέθλια». (Τα αδέρφια γεννήθηκαν με διαφορά ενός λεπτού).

H Roberts σημείωσε σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar ότι η ανατροφή των εφήβων παιδιών της ήταν ένα μπερδεμένο ταξίδι, κάτι το οποίο σίγουρα φαίνεται σαν μια παραδοχή που είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Julia Roberts: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της κόρη της στις Κάννες

«Είναι διαφορετικό από ότι θα μπορούσα να έχω πει κι εγώ τότε στη μαμά μου: “Μαμά, δεν ξέρεις πώς είναι να είσαι έφηβος σήμερα”», εξήγησε. «Ο Danny κι εγώ πραγματικά δεν ξέρουμε πώς είναι να είσαι έφηβος σήμερα. Μερικές φορές τα παιδιά μου με ρωτούν πράγματα και εγώ απλώς τους λέω: “Θα πω όχι και θα το ψάξω γιατί δεν ξέρω καν για τι μιλάμε”».