Jennifer Lopez: Το ντοκυμαντέρ της θα "ανοίξει" το Tribeca Festival

14.04.2022
Jennifer Lopez: Το ντοκυμαντέρ της θα "ανοίξει" το Tribeca Festival
Το φεστιβάλ ξεκινά με την πρεμιέρα της ταινίας στο United Palace στο Washington Heights στις 8 Ιουνίου

Η Jennifer Lopez ανακοίνωσε πως το ντοκιμαντέρ της, "Halftime" θα προβληθεί στο Tribeca Festival. Σε ένα δελτίο, ανακοινώθηκε ότι το ντοκιμαντέρ, με επίκεντρο την 52χρονη σούπερ σταρ, θα κάνει το ντεμπούτο του ως ταινία έναρξης της βραδιάς στην ετήσια εκδήλωση στις 8 Ιουνίου.

Jennifer Lopez: Περιγράφει την πρόταση γάμου του Ben Affleck και η στάση της λέει πολλά περισσότερα

Το "Halftime" ακολουθεί την καριέρα της τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια των δεκαετιών με ιδιαίτερη έμφαση στο ημίχρονο του Super Bowl του 2020 που έτυχε παγκόσμιας αναγνώρισης. "Το Halftime προσφέρει μια οικεία ματιά πίσω από την κουρτίνα αποκαλύπτοντας τη σκληρότητα και την αποφασιστικότητα που κάνει την Jennifer Lopez το σύμβολο που είναι, από τις εμφανίσεις της στην οθόνη και στις σκηνές σε όλο τον κόσμο, μέχρι το show της στο Super Bowl Halftime και την πρόσφατη προεδρική ορκωμοσία", είπε το Tribeca Festival σε δελτίο τύπου.

Bennifer: Μετά τον αρραβώνα ο γάμος - Πότε θα ντυθεί νυφούλα για τέταρτη φορά η JLo;

"Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται σε μια διεθνή σούπερ σταρ που έχει εμπνεύσει ανθρώπους για δεκαετίες με την επιμονή της, τη δημιουργική της λαμπρότητα και την πολιτιστική της συνεισφορά. Και είναι μόνο η αρχή. Το 'Halftime' είναι η αρχή για το δεύτερο μισό της ζωής της Lopez, καθώς αποκαλύπτει την εξέλιξή της ως Λατίνα, μητέρα και καλλιτέχνις, αναλαμβάνοντας ρόλο στην καριέρα της και χρησιμοποιώντας τη φωνή της για έναν μεγαλύτερο σκοπό".