Η Ελένη Μενεγάκη, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η απίστευση σύμπτωση που τους ενώνει

11.03.2022
Η Ελένη Μενεγάκη, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η απίστευση σύμπτωση που τους ενώνει
Καλεσμένος στην εκπομπή "Ελένη" ήταν σήμερα ο τηλεοπτικός "Λάμπρος" από τις "Άγριες Μέλισσες" και, όσο νάναι, την ταλαιπώρησε λίγο την οικοδέσποινα. Εκείνη, όμως, δεν του κράτησε κακία και πόζαρε μαζί του όλο χαμόγελα.

Τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο υποδέχτηκε στον καναπέ της εκπομπής της σήμερα (11/3/2022) η Ελένη Μενεγάκη και παρόλο που έβαλε τα δυνατά της να του κλέψει ένα spoiler -ακόμη και το πιο μικρό- δεν κατάφερε το παραμικρό. "Σφίγγα" ο πρωταγωνιστής κατάφερνε να ξεγλιστρήσει σαν χέλι με γενικότητες και υπεκφυγές που έκαναν την παρουσιάστρια να "ξεφυσήξει" ουκ ολίγες φορές!

Όλο "δεν ξέρω" απαντούσε ο ηθοποιός όταν τον ρωτούσε για τις εξελίξεις η Ελένη. Για το τέλος της Λενιώς και του Λάμπρου για παράδειγμα είπε τα εξής:

"Πιστεύω ότι η σεναριογράφος θα μας δώσει μια αλήθεια. Η αλήθεια αυτού του ζευγαριού είναι ότι έχουν μια προοπτική προς το φως. Τώρα, αν μέσα σε αυτή την αλήθεια χωράει και μια κατραπακιά και μια απώλεια ή οτιδήποτε… πιστεύω ότι θα μας δώσουν μια τάση προς το φως οι σεναριογράφοι. Κάτι αισιόδοξο. Κάτι τέτοιο έχω πιάσει, ότι θα υπάρχει μια αισιοδοξία, χωρίς να σημαίνει happy end αυτό".

Δεν ευχαριστήθηκε η παρουσιάστρια αλλά το δέχτηκε!

Στη συνέχεια μπορείς να δεις όλο το απόσπασμα όπου η Ελένη Μενεγάκη "παλεύει" να πάρει έστω και το παραμικρό spoilrάκι και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος δεν της το έδινε με τίποτα.

Την ταλαιπώρησε την Ελένη σήμερα ο Δημήτρης όμως εκείνη τον αγκάλιασε, πόζαρε μαζί του και στην ανάρτηση που του αφιέρωσε (όπως κάνει σε κάθε καλεσμένο της) μοιράστηκε και το κοινό μυστικό τους που δεν είναι άλλο από το ότι έχουν γενέθλια την ίδια μέρα. 29 Οκτωβρίου γεννήθηκαν και οι δύο, το 1969 εκείνη και το 1985 εκείνος. Έτσι, για την ιστορία!