Άγγελος Λάτσιος: Οι τρυφέρες ευχές στην Γαία Μερκούρη, το σχόλιο της μητέρας του και η φωτογραφία της Μαρίνας

11.03.2022
Άγγελος Λάτσιος: Οι τρυφέρες ευχές στην Γαία Μερκούρη, το σχόλιο της μητέρας του και η φωτογραφία της Μαρίνας
Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στον γιο της για το κορίτσι του.

Γενέθλια έχει σήμερα η Γαία Μερκούρη και ο σύντροφός της, Άγγελος Λάτσιος, γέμισε τα social media με φωτογραφίες τους, ευχές και αγάπη.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη είναι ζευγάρι και ιδιαίτερα ενεργοί στα social media αμφότεροι. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζονται, μάλιστα, έχουν μια ιδιαίτερη οπτική προσέγγιση και αισθητική που κάνουν το timeline τους ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Σήμερα η νεαρή κοπέλα είχε την τιμητική της καθώς συμπληρώνει τα 18 της χρόνια και, φυσικά, από τους πρώτους που της ευχήθηκαν και διαδικτυακά ήταν ο σύντροφός της.

Τρεις κοινές τους φωτογραφίες διάλεξε για την εορταστική του ανάρτηση ο Άγγελος Λάτσιος ενώ στη λεζάντα έγραψε απλά και όμορφα "Happy Birthday Gaia❤️❤️❤️ @gaiamercurii"

Κάτω από την ανάρτηση αυτή είδαμε και την απάντηση της εορτάζουσας αλλά και τις ευχές της Ελένης Μενεγάκη, σχόλια που στο σύνολο ξεχείλιζαν από... καρδούλες!

Οι ευχές, όμως, του Άγγελου δεν περιορίστηκαν μόνο στην ανάρτηση αυτή καθώς ακολούθησαν αρκετά stories αφιερωμένα στο κορίτσι του. Σε αυτές τις φωτογραφίες, μάλιστα, εντοπίσαμε ακόμη ένα ξανθό κοριτσάκι που δεν αποκλείεται να είναι η μικρότερη αδελφή του, Μαρίνα, με την οποία έχουν βρεθεί αρκετές φορές στα Άχλα της Άνδρου όλοι μαζί.