Η Rihanna μιλάει για την εγκυμοσύνη της: «Είναι υπέροχα αλλά κουράζομαι. Δεν το έχω συνηθίσει»

16.02.2022
Η Rihanna μιλάει για την εγκυμοσύνη της: «Είναι υπέροχα αλλά κουράζομαι. Δεν το έχω συνηθίσει»
Η Rihanna παραδέχτηκε ότι νιώθει «κουρασμένη περιστασιακά» ενώ είναι έγκυος και μοιράστηκε τις σκέψεις της για το γεγονός ότι θα γίνει μαμά, σε μια πρόσφατη συνέντευξη όπου μίλησε για την εγκυμοσύνη της.

Η 33χρονη σταρ, τα πηγαίνει «υπέροχα» ως μέλλουσα μαμά, αλλά δεν έχει συνηθίσει στο να μην έχει τόση ενέργεια! Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είναι «κουρασμένη» από τότε που έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί. Την αποκάλυψη έκανε πριν λίγες μέρες σε μια συνέντευξη της στο Extra, την οποία παραχώρησε στην εκδήλωση των Fenty Beauty και Fenty Skin στα Goya Studios στο Λος Άντζελες. Μαζί της στην εκδήλωση ήταν ο 33χρονος σύντροφός της και μέλλων μπαμπάς, Α$AP Rocky.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται, η RiRi είπε: «Πραγματικά υπέροχα αν και κουρασμένη μερικές φορές, περιστασιακά, κάτι που δεν έχω συνηθίσει. Μπορώ να το αντιμετωπίσω οποιαδήποτε ώρα της νύχτας, αλλά τώρα είναι σαν να μου λέει το σώμα μου: “Όχι, πήγαινε για ύπνο τώρα”».

Η λαμπερή καλλονή, που φορούσε στην εκδήλωση Fenty ένα πράσινο αποκαλυπτικό τοπ με αλυσίδες και ένα ασημί και μωβ παντελόνι του ίδιου στυλ, σχολίασε επίσης τα πρόσφατα της look ως εγκυμονούσα, τα οποία περιλαμβάνουν πολλά crop top που αναδεικνύουν την κοιλίτσα της. «Συνήθως όταν είμαι στο κόκκινο χαλί και η κοιλιά μου είναι λίγο μεγάλη, είναι πρόβλημα», αστειεύτηκε προτού αναφωνήσει ότι τώρα είναι η «Crop top σεζόν! Αφήστε τα όλα να βγουν έξω».