Jennifer Aniston: Έκανε αφέλειες, ποζάρει με τον... σύζυγό της και είναι υπέροχη!

09.02.2022
Jennifer Aniston: Έκανε αφέλειες, ποζάρει με τον... σύζυγό της και είναι υπέροχη!
Κάθε φορά που η Jennifer Aniston δημοσιεύει κάτι στο Instagram, είναι πολύ προσεγμένο. Η σταρ του Morning Show δεν υπερφορτώνει τους followers της με εικόνες, επομένως όταν υπάρχει κάτι φρέσκο στον λογαριασμό της το προσέχουμε. Μάλιστα η τελευταία της φωτογραφία τη δείχνει με ένα νέο κούρεμα που είναι αξιολάτρευτο. Και ναι, η Aniston έχει αφέλειες!

Γνωρίζουμε ότι τα μαλλιά της ήταν πάντα θέμα συζήτησης, από την εποχή των Friends με το κούρεμα «Rachel», που δημιουργήθηκε από τον επί χρόνια κομμωτή της, Christopher McMillan. Επομένως, το να εμφανιστεί με νέες αφέλειες είναι μεγάλη υπόθεση - και είναι για την τελευταία της ταινία με τον Adam Sandler. Το δίδυμο πόζαρε δίπλα-δίπλα μπροστά από ένα υπέροχο Xαβανέζικο ηλιοβασίλεμα στα γυρίσματα του Murder Mystery 2, του σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας του Netflix του 2019.

Φορώντας ένα μαύρο - ροζ λουλουδάτο πουκάμισο και λευκό σορτς, οι αφέλειές της στέκονται όμορφα πάνω από τα γυαλιά ηλίου της, καθώς τα υπόλοιπα κυματιστά μαλλιά της αγκαλιάζουν το πρόσωπό της. Ο Sandler προσθέτει χρώμα στη φωτογραφία με το κοραλί ριγέ μπλουζάκι του και το λευκό σορτς. Και μάλλον θα συμφωνήσεις μαζί μας: είναι συναρπαστικό να βλέπεις αυτούς τους δύο ξανά μαζί.

Η Aniston δυσκολευόταν πάντα όσον αφορά στην ιστορία των χτενισμάτων της και μάλιστα παραδέχτηκε στο Glamour, ότι το look των μαλλιών της ήταν μια δύσκολη υπόθεση για εκείνη.

«Κοιτάζοντας πίσω – ειλικρινά, ακόμα και εκείνη την περίοδο – δεν μπορούσα να τα κάνω μόνη μου», αποκάλυψε. «Χρειαζόμουν τον κομμωτή μου Chris [ΜcMillan] δίπλα μου. Δεν είμαι ικανή με τη βούρτσα μαλλιών και το πιστολάκι». Αν και αυτό το υπέροχο μαλλί το έχει από πέρυσι, από το λανσάρισμα της νέας σειράς περιποίησης μαλλιών της, LolaVie, η αλήθεια είναι ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε να ξαναδούμε το μαλλί της «Rachel» στην Aniston.

Jennifer Aniston: Μοιράστηκε όλα τα ιστορικά χτενίσματα της καριέρας της - Ποιο είναι το αγαπημένο της;

Νικολέτα Μακρή