Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν είναι πια μαζί

08.02.2022
Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν είναι πια μαζί
Ρεπορτάζ της εκπομπής "Πρωινό" θέλει τους δύο μέχρι πρότινος ερωτευμένους να έχουν πάρει ξεχωριστούς δρόμους.

Η σχέση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της Μαρία Σάκκαρη λέγεται ότι ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο ενώ ο γιος του πρωθυπουργού, ακολούθησε την πρωταθλήτρια αγαπημένη σχεδόν σε όλα τα τουρνουά στα οποία συμμετείχε, εμψυχώνοντάς την από τις κερκίδες.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 "Πρωινό" ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι σύμφωνα με δικό του ρεπορτάζ η σχέση αυτή έχει τελειώσει από πριν τις γιορτές.

Επικαλούμενος δικές του, προσωπικές πληροφορίες, ο παρουσιαστής υποστήριξε ότι το ζευγάρι χώρισε, μεν πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά... ποτέ δεν ξέρεις: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι άνθρωποι είναι χωρισμένοι. Είναι ρεπορτάζ, αλλά μετά από έναν μήνα ξαναφουντώνει ο έρωτας. Το ξέρουμε εμείς αυτό;» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε πως δεν νομίζει ότι έχουν πέσει στα πατώματα!

Ως προς τις αγωνιστικές της επιτυχίες αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά την παρουσία της στο Australian Open, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τενίστρια από το Νο8 ανέβηκε στο Νο7.

Συγχαρητήρια!